با صدور مجوز برای مراکز مشاوره ازدواج صورت می‌گیرد

برخورد ویژه با مراکز ازدواج غیر مجاز از مهر ماه

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان، گفت: پس از تعیین تکلیف قطعی متقاضیان راه‌اندازی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده و ارائه مجوز فعالیت به آنان، برخورد پلیس فتا با مراکز غیرقانونی مشاوره ازدواج و خانواده از مهرماه آغاز می‌شود.
کد خبر: ۵۸۳۱۴۰

مسعود امینی با اشاره به اینکه در حال حاضر 600 متقاضی راه‌اندازی مراکز مشاوره و دریافت مجوز فعالیت ثبت‌نام قطعی کرده‌اند، تصریح کرد: تا پایان شهریور ماه بررسی‌های لازم برای ارائه مجوز تمام این متقاضیان انجام شده و مجوزها ارائه خواهد شد.

وی اظهار کرد: پس از شهریورماه امسال، ثبت‌نام‌ها به روز بوده و در اسرع وقت و کمتر از 10 روز مجوز متقاضیان راه‌اندازی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ارائه خواهد شد.
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان در ادامه به بانک اطلاعات عمومی که در این وزارتخانه برای فعالیت مراکز مشاوره ازدواج و خانواده جمع‌آوری شده است، اشاره کرد و گفت: این بانک اطلاعات عمومی از استان‌ها رصد شده و مشخص است که چه کسانی غیرقانونی در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: پس از ارائه مجوز قطعی برای فعالیت مراکز مشاوره ازدواج و خانواده، اطلاع‌رسانی‌ها آغاز شده و وزارت ورزش و جوانان در رونوشتی به پلیس فتا، اسامی این مراکز مشاوره مجاز را اعلام کرده و همچنین اسامی این مراکز را بر روی پورتال وزارتخانه قرار می‌دهد. ضمن آنکه با صدور مجوز این مراکز، جلسات ماهیانه‌ وزارت ورزش و جوانان با پلیس فتا نیز برگزار خواهد شد.
امینی تصریح کرد: با ارائه مجوز به 600 متقاضی راه‌اندازی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده، از ابتدای مهرماه به صورت ویژه برای برخورد با مراکز غیرقانونی مشاوره ازدواج و خانواده اقدام خواهد شد؛ به طوری که اسامی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده غیرمجاز به پلیس فتا اعلام شده و آنان می‌توانند در این زمینه ورود پیدا کنند. ضمن آنکه چنانچه خود پلیس فتا نیز از وجود چنین مراکز غیرمجازی مطلع باشد، می‌تواند برای برخورد قانونی اقدام کند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه از تمام ظرفیت‌ها برای شناسایی مراکزغیرقانونی مشاوره ازدواج و خانواده استفاده خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: از مهرماه به طور جدی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده را شناسایی کرده و رسانه‌ای خواهیم کرد که کدام مراکز مجوز داشته و کدام مراکز بدون مجوز فعالیت می‌کنند. بنابراین تکلیف 90 درصد مراکز مشاوره ازدواج و خانواده در کشور مشخص شده و خانواده‌ها می‌توانند در این زمینه اطلاعات لازم را دریافت کنند؛ ضمن آنکه شهروندان نیز می‌توانند همگام با وزارت ورزش و جوانان و پلیس فتا چنانچه از فعالیت مراکز مشاوره ازدواج و خانواده‌ای که غیرمجاز هستند باخبر شوند، مراتب را به وزارتخانه و یا پلیس فتا اعلام کنند.
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به این سئوال که پلیس فتا چگونه این مراکز مشاوره غیرمجاز را شناسایی خواهد کرد؟ افزود: یکی از وظایف پلیس فتا، آمارگیری است که با کمک وزارتخانه این امر صورت گرفته و تمامی مراکزی که در حوزه مشاوره ازدواج کار می‌کنند، شناسایی خواهند شد.
>> ایسنا
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها