به گزارش واحد مرکزی خبر، سید محمد غرضی برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری و چهارمین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به شعبه 1469 واقع در مسجد لرزاده تهران مراجعه کرد و رأی خود را به صندوق انداخت.
نامزد یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: کسی که پیروز انتخابات می شود احترام ملت را دارد؛ من هم جزو ملت هستم و به او احترام می گذارم.
سید محمد غرضی در پاسخ به این سوال که اگر در انتخابات امروز بیشترین رأی را کسب نکنید چه عکس العملی نشان خواهید داد، افزود: مثل 20 روز قبل می روم سرکار خودم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا به رأی مردم احترام می گذارید و از مراجع قانونی تمکین خواهید کرد، گفت: من یک عمر است که با رأی ملت زندگی می کنم، من یک عمر است که تابع قانونم و عمری است که توانایی مردم در اجرای قانون را از دولت بیشتر می دانم.
غرضی افزود: بنابراین رأی ملت اول است.
وی درباره روند برگزاری انتخابات نیز گفت: انتخابات بسیار خوب، بسیار منظم، سامان یافته و بدون نقص است و امروز مردم ایران به بهترین وجه و به صورت نرم افزاری جلوی آمریکایی ها ایستادهاند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد