
در دستورالعمل اجرایی تدوین شده توسط ستاد بزرگداشت هفته قوه قضاییه آمده است: آغاز سی و چهارمین سال فعالیت دستگاه قضایی و فرارسیدن هفته قوه قضاییه فرصتی است تا جدیدترین دستاوردهای ایران اسلامی در عرصه قضا معرفی و در معرض دید مسؤولان، صاحب نظران، کارشناسان و عموم مردم قرار گیرد.
یکم تیرماه ۹۲ به عنوان نخستین روز هفته قوه قضاییه با عنوان «قوه قضاییه و ترویج فرهنگ حقوقی- قضایی در جامعه» نامگذاری شده است.
«قوه قضاییه، ایثار و شهادت و آرمان های امام راحل»، «قوه قضاییه و حمایت از حقوق شهروندی»، «قوه قضاییه و بزرگداشت شهید دکتر بهشتی»، «قوه قضاییه و ولایت مداری»، «قوه قضاییه و پاسداری از امنیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی» و «قوه قضاییه؛ استقلال قضایی و قانون مداری» عناوین سایر روزهای این هفته است.
همایش سراسری قوه قضاییه نیز که همه ساله روسای دو قوه مجریه و مقننه در آن حضور می یابند، چهارم تیر ماه برگزار خواهد شد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد