به گزارش جامجم آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، مسعود علویان صدر امروز - دوشنبه - در آیین رونمایی از مرمت و ساماندهی 600 مسجد تاریخی و مذهبی کشور افزود: این مرمت و ساماندهی براساس یک طرح بزرگ از سال 89 آغاز و در قالب ماده 116 قانون بودجه اختصاص یافت.
وی ادامه داد: از هزار و 325 مسجدی که در سطح کشور ثبت ملی شده بود، 600 مسجد به عنوان جامعه هدف برای مرمت و ساماندهی انتخاب شد.
علویان صدر با تاکید بر اینکه این مساجد بر اساس ظرافتهای خاص هنری و براساس معماری اصیل اسلامی ایرانی بنا شدهاند، تاکید کرد که در مرمت این آثار تلاش شده است تا این اصالتها حفظ شوند.
معاون میراث فرهنگی کشور مساجد و آثار مذهبی را شاخص ترین عناصر و نشانههای شهر اسلامی برشمرد و اظهار کرد: مساجد ماندگار ترین عنصر معماری اسلامی است.
علویان صدر با تاکید بر اینکه مساجد ایرانی به خاطر رعایت اصول معماری و رعایت وحدت زمینه معرفی شدن به عنوان یک سبک به جهان را دارد، گفت: مساجد ایرانی شاهکار نبوغ بشری را به نمایش میگذارند.
وی از مساجد جامع به عنوان تکیه گاه و بستر کانون توسعه شهری یاد کرد که اگر درست شناخته شود، توسعه شهرها بر این اساس صورت خواهد گرفت.
معاون میراث فرهنگی کشور تاکید کرد: برای مرمت مساجد جامع کشور که نیاز به مقاوم سازی داشتند از تکنولوژیهای جدید از جمله نانوتکنولوژی استفاده شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد