به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بلگا، از گذشته های دور گوشت خوکچه هندی در بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین مصرف غذایی داشته است.
لاتینی تبارها اکنون دومین اقلیت قومی - زبانی ایالات متحده محسوب می شوند. آنها رستوران های بسیاری را با غذاهای محلی خود در آمریکا گشوده اند و گوشت خوکچه هندی هم در منوی آنها وجود دارد.
گوشت این جونده کوچک اغلب به صورت سرخ شده یا سوخاری مصرف می شود.
طرفداران گوشت سرخ شده این جونده کوچک تاکید می کنند که گوشت آن خوشمزه، لطیف و چرب بوده و از سر تا پای آن خوردنی است.
علاوه بر این ، برخی تصریح می کنند که مصرف گوشت خوکچه هندی زیست محیطی است زیرا تولید گازهای گلخانه ای ناشی از پرورش آنها به مراتب کمتر از دام های بزرگ است. همچنین نباید فراموش کرد که پرورش این جونده ها به فضایی بسیار کوچک تر از پرورش دام نیاز دارد.
خوکچه های هندی از گذشته های دور به عنوان حیوانی آزمایشگاهی شناخته شده و مدتها است که مانند یک حیوان دست آموز کودکان در منازل نگهداری می شوند. مترجم: بهرام افتخاری.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد