رونق گوشت خوکچه هندی در آمریکا

این روزها بازار مصرف گوشت خوکچه هندی در آمریکا رونق پیدا کرده است و این جونده کوچک دست آموز و آزمایشگاهی به بشقاب غذای آمریکایی ها راه یافته است.
کد خبر: ۵۵۲۲۹۲
رونق گوشت خوکچه هندی در آمریکا

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بلگا، از گذشته های دور گوشت خوکچه هندی  در بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین مصرف غذایی داشته است.

لاتینی تبارها اکنون دومین اقلیت قومی - زبانی ایالات متحده محسوب می شوند. آنها رستوران های بسیاری را با غذاهای محلی خود در آمریکا گشوده اند و گوشت خوکچه هندی هم در منوی آنها وجود دارد.

گوشت این جونده کوچک اغلب به صورت سرخ شده  یا سوخاری مصرف می شود.

طرفداران گوشت سرخ شده این جونده کوچک تاکید می کنند که گوشت آن خوشمزه، لطیف و چرب بوده و از سر تا پای آن خوردنی است.



علاوه بر این ، برخی تصریح می کنند که مصرف گوشت خوکچه هندی زیست محیطی است زیرا تولید گازهای گلخانه ای ناشی از پرورش آنها به مراتب کمتر از دام های بزرگ است. همچنین نباید فراموش کرد که پرورش این جونده ها به فضایی بسیار کوچک تر از پرورش دام نیاز دارد.

خوکچه های هندی از گذشته های دور به عنوان حیوانی آزمایشگاهی شناخته شده و مدتها است که مانند یک حیوان دست آموز کودکان در منازل نگهداری می شوند. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها