
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بلگا، از گذشته های دور گوشت خوکچه هندی در بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین مصرف غذایی داشته است.
لاتینی تبارها اکنون دومین اقلیت قومی - زبانی ایالات متحده محسوب می شوند. آنها رستوران های بسیاری را با غذاهای محلی خود در آمریکا گشوده اند و گوشت خوکچه هندی هم در منوی آنها وجود دارد.
گوشت این جونده کوچک اغلب به صورت سرخ شده یا سوخاری مصرف می شود.
طرفداران گوشت سرخ شده این جونده کوچک تاکید می کنند که گوشت آن خوشمزه، لطیف و چرب بوده و از سر تا پای آن خوردنی است.

علاوه بر این ، برخی تصریح می کنند که مصرف گوشت خوکچه هندی زیست محیطی است زیرا تولید گازهای گلخانه ای ناشی از پرورش آنها به مراتب کمتر از دام های بزرگ است. همچنین نباید فراموش کرد که پرورش این جونده ها به فضایی بسیار کوچک تر از پرورش دام نیاز دارد.
خوکچه های هندی از گذشته های دور به عنوان حیوانی آزمایشگاهی شناخته شده و مدتها است که مانند یک حیوان دست آموز کودکان در منازل نگهداری می شوند. مترجم: بهرام افتخاری.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد