
نناد لالوویچ رئیس موقت فیلا برای حفظ کشتی در رقابتهای المپیک 2020 با توماس باخ نایب رئیس کمیته بین المللی المپیک دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این دیدار توماس باخ، راهکارهایی در مورد حفظ کشتی در رقابتهای المپیک ارائه داد.
در ادامه لالوویچ رئیس موقت فیلا گفت: فیلا در نظر دارد تا این رشته برای جوانان سراسر جهان جذاب تر و محبوب تر شود و از اصول کمیته بین المللی المپیک تابعیت کند.
وی از توصیه های باخ تقدیر کرده و اظهار داشت:فیلا این توصیه ها را مد نظر قرار می دهد تا کشتی در رقابتهای المپیک باقی بماند.
مانفرد ورنر رئیس فدراسیون کشتی آلمان درباره این دیدار که در شهر فرانکفورت برگزار شد، گفت: جلسه بسیار خوبی برگزار شد و امیدوارم با حمایت همه کشورهای عضو فیلا، کشتی در المپیک باقی بماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد