
تمرین تیم پرسپولیس پس از پیروزی یک بر صفر مقابل سپاهان از ساعت 16 امروز در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان اصلی به ریکاوری و سپس بازی سپکتاکرا پرداختند.
بازیکنان ذخیره نیز زیر نظر باقری و حسینی به شوتزنی با پاس های طولی و عرضی و سانتر از جناحین و ضربه به گل پرداختند.
*در تمرین امروز تنها 20 هوادار حضور داشت.
*علی کریمی از صبح امروز در ورزشگاه درفشیفر حضور پیدا کرد و به صورت اختصاصی به تمرین پرداخت. وی به احتمال فراوان به بازی مقابل سایپا میرسد.
*کریم باقری امروز پا به پای سایر بازیکنان به تمرین پرداخت. حتی بارها با شوتهایش در تمرین امروز گلزنی هم کرد.
*امروز خبری از بگوویچ در محل تمرین نبود.
*مهدی مهدویکیا به همراه فولادی غایب بود.
*نیلسون به دلیل مصدومیت تمرین نکرد.
*بازیکنان اصلی در جلسهای به مدت 10 دقیقه با گلمحمدی به گفتوگو پرداختند.
*پسر گلمحمدی نیز در گوشهای از زمین تمرینات اختصاصی را دنبال میکرد.
*رضا حقیقی نیز در تمرین امروز علاقه خود را به والیبال نشسته نشان داد و به این بازی پرداخت.
* یکی از نکات جالب تمرین امروز گفتوگوی یک دوربین تلویزیونی با لیدرهای پرسپولیس بود، که در کنار زمین و در هنگام تمرین قرمزپوشان انجام شد. همین موضوع باعث تعجب بازیکنان شده بود.
*دکتر سودی که به تازگی رئیس دانشگاه باشگاه پرسپولیس شده به بازیکنانی در حاشیه تمرین قول داد که به همه آنها نمره 20 میدهد.
*فیلم بازیهای آلومینیوم برای آنالیز نیز رسید.
*گلزنیهای باقری از 60 متری زمین نیز باعث شد تا بازیکنان او را به شدت تشویق کنند. باقری توپها را در فاصله 60 متری میکاشت و به صورت بلند وارد دروازه میکرد.
*بازیکنان ذخیره پرسپولیس در انتهای تمرین به فوتبال دستگرمی در نیمه زمین پرداختند.
*بیخبری از مهدی مهدویکیا نیز در تمرین امروز نیز عجیب بود.
* بازیکنی به نام روزبه چشمی از تیم های جوانان در تمرین پرسپولیس شرکت کرده بود.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد