متهمان با ورود به باغ ها و خانه های ویلایی خالی از سکنه، قفل و حفاظ را شکسته و اموال را می بردند

انهدام باند سرقت از ویلاها

ماموران پلیس شهرستان بینالود خراسان رضوی با کشف مقادیر زیادی اموال مسروقه، اعضای باند بزرگ سارقان سابقه‌دار و حرفه‌ای که 16 ویلای خالی از سکنه را سرقت کرده بودند، دستگیر کردند.
کد خبر: ۵۳۹۲۹۹

به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان بینالود در این باره گفت: در پی گزارشی مبنی بر سرقت از چایخانه و چند ویلا در روستای حصار و گلستان، رسیدگی به این پرونده در دستور کار ماموران قرار گرفت.

سرهنگ عباس صارمی ساداتی افزود: ماموران تجسس با حضور در محل سرقت به بازسازی صحنه وقوع سرقت پرداخته و موفق به شناسایی شگردهای ویژه این باند شدند.

در ادامه ماموران در بررسی بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار، به سرنخ‌هایی دست یافته و سه سارق سابقه‌دار را که بتازگی از زندان آزاد شده و ساکن یکی از روستاهای تابعه بودند، تحت‌نظر قرار دادند. ماموران در ادامه تحقیقات متوجه شدند یکی از این سارقان در سرقت یکی از چایخانه‌ها نقش داشته که یک تیم عملیاتی برای دستگیری وی وارد عمل شده و در تعقیب و گریز چند ساعته، متهم را دستگیر کردند.

وی افزود: متهم به نام مصطفی در بازجویی به 16 فقره سرقت از چایخانه و ویلاهای حصار و گلستان اعتراف و همدستانش را معرفی کرد.

سرهنگ صارمی ادامه داد:‌ ماموران تجسس در چند عملیات جداگانه، چهار سارق دیگر به نام‌های غلامرضا، علیرضا، مجتبی و مجید را نیز دستگیر و به پاسگاه انتقال دادند.

متهمان در بازجویی اعلام کردند با شناسایی باغ‌ها و ویلاهای خالی از سکنه و بدون نگهبان، قفل و حفاظ را شکسته و اموال را به دو مالخر در خین عرب و یک سمساری در منطقه نوده مشهد فروخته‌اند.

صارمی ادامه داد: با اظهارات متهمان و هماهنگی‌های قضایی، ماموران تجسس بلافاصله دو مالخر را نیز دستگیر و مقادیر زیادی از کالاهای مسروقه شامل 25 تخته فرش، آبگرمکن دیواری، یخچال، دستگاه جوش و 5/1 تن آهن‌آلات را کشف و برای تحویل به مالباختگان به پاسگاه انتقال دادند. با شناسایی مالباختگان و اعلام شکایت آنان، پرونده‌ای در این زمینه تشکیل و اعضای این باند به دادگاه اعزام شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها