مــواد لازم بـــرای درستکردن دسر شکلاتی؛ نشاسته: 100 گرم، شکر: یک پیمانه، شکلات تختهای: 160 گرم، آب: 2 لیوان، شیر: 2 لیوان، گلاب: 2 قاشق غذاخوری، خامه و پودر کاکائو به میزان لازم.
اول نشاسته را با آب سرد شسته و با شیر و آب مخلوط کنید و درون ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی که جوش آمد مرتب بهم بزنید تا هم ته نگیرد و هم سر نرود. پس از جوش آمدن، با تبخیر آب، حجم مواد کم میشود. وقتی که مواد در حال جوش به نیمی از حجم اولیه رسید، شکلات تختهای را خرد کرده و همراه شکر درون مواد در حال جوش بریزید. گلاب را هم اضافه کرده و باز مخلوط را مرتب بهم بزنید تا سفت شود.
حالا این مواد را درون یک کاسه یا ظرفهای یکنفره بریزید و بگذارید تا یکی دو ساعت بیرون یخچال بماند و بعد آنرا درون یخچال بگذارید. موقع سروکردن با خامه و پودر کاکائو آن را تزئین کرده و همراه با اعضای خانواده میل کنید.
بچهها که از این دسر خوششان میآید. امیدواریم بزرگترها هم آن را دوست داشته باشند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم