به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورنیوز، این اعتراض ها پس از انتشار خبر تجاوز گروهی به دختری در روز شانزدهم دسامبر آغاز شد.
در پی شدت گرفتن این اعتراض ها، دولت هند هرگونه تجمع بیش از پنج نفر را ممنوع اعلام کرده است با این همه هزاران تن از شهروندان دهلی نو با حضور در خیابان ها خواستار تامین امنیت زنان شدند. این تظاهرات با برخورد شدید نیروهای امنیتی رو به رو شد.
شیلا دیکشیت، سروزیر ایالت دهلی می گوید:«مردم بابد آرامش خود را پیش از هرگونه گام ارزشمندی که بشود برداشت، حفظ کنند.»
تازه ترین تجاوز گروهی به یک زن که خشم اقشار مختلف به ویژه زنان کنشگر اجتماعی را برانگیخته است مربوط به تجاوز به دختری 23 ساله در یک دستگاه اتوبوس است.
این دختر در شرایط جسمی وخیمی به سر می برد و تحت مراقبت پزشکی قرار دارد. تجاوز جنسی در شهر دهلی نو و حومه آن، یکی از جرایم رایج و شناخته شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»: