یک کارشناس تغذیه با بیان این که شیرهای طعم‌دار را نمی‌توان جایگزین شیر قرار داد، گفت: برخی از آنها مانند شیرکاکائو می‌تواند به دلیل تداخل در جذب برخی مواد معدنی از ارزش غذایی آن کم کند. یوسف نقیایی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص سایر فرآورده‌های شیر همچون شیرکاکائو، شیر موز و شیرهای طعم‌دار خاطرنشان کرد:‌ هیچ‌کدام از این محصولات را نمی‌توان جایگزین همیشگی شیر در نظر گرفت و برخی از آنها مانند شیرکاکائو می‌تواند به دلیل تداخل در جذب برخی مواد معدنی، از ارزش غذایی آن کم کند.
کد خبر: ۳۹۸۷۰۰

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها