
ماهی سالمون یا قزلآلا: یکی از بهترین و خوشمزهترین گوشتهایی که میتواند برای تناسب اندام شما هم مفید باشد، ماهی سالمون است که سرشار از اسید چرب امگا3 و پروتئین است و سبب افزایش سوختوساز بدن و سوختن چربیها میشود. به طور کلی مصرف اسیدهای چرب امگا3 سبب کاهش وزن و پیشگیری از چاقی میشود. در 100 گرم ماهی سالمون حدود 2 گرم امگا3 وجود دارد. تحقیقات نشان داده است امگا3 موجود در مواد غذایی نسبت به داروهای مکمل جذب بیشتری دارد، پس به جای آن که به فکر مکملها باشید، از مواد غذایی طبیعی همچون ماهی بهره بگیرید.
گوشت بوقلمون: یکی دیگر از گوشتهای مفید برای سوزاندن چربی است. گوشت بوقلمون را میتوان بسته فشرده پروتئین نامید. گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون پروتئین زیاد و چربی کمی دارد و این ویژگی است که این گوشت را در رده بهترین گوشتها قرار داده است. چربی این گوشت از گوشت مرغ هم کمتر است. به طور کلی هر 30 گرم گوشت بوقلمون، یک گرم چربی و 26 گرم پروتئین دارد. از این رو گوشت بوقلمون از دسته غذاهایی است که سوختوساز بدن را افزایش میدهد و به کاهش وزن کمک کند. البته بخش سفید گوشت بوقلمون، چربی کمتری نسبت به بخشهای تیرهتر آن دارد. همچنین گوشت بوقلمون کلسترول بد خون را نیز کاهش میدهد. بنابراین برای کاهش وزن حتما گوشت بوقلمون را در برنامه غذایی خود قرار دهید؛ به شرطی که قبل از پخت، پوست آن را جدا کنید. گوشت بوقلمون خواص مفید دیگری نیز دارد، از جمله اینکه این گوشت 4 برابر میگو فسفر دارد که عامل جذب کلسیم در استخوانهاست.
گوشت گوساله: شاید بتوان گفت که گوشت گوساله جزو محبوبترین گوشتها در دنیا هست و در همه جای دنیا هم قابل دسترس است. 30 گرم گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند حدود 50 کیلو کالری انرژی کمتر دارد؛ زیرا چربی آن کمتر است و پروتئین بیشتری دارد. وجود مقادیر مطلوبی از روی و سلنیوم نیز در آن باعث بهبود عملکرد گلبولهای سفید و بالا بردن ایمنی بدن میشود و آهن موجود در آن هم برای خونسازی مفید خواهد بود.
نگین رسومی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد