دکتر علی کشاورز، متخصص تغذیه گفت: کودکان از 5سالگی باید به رژیم غذایی سالم عادت کنند و از مصرف بیش از حد گوشت قرمز و به خصوص گوشت های فرآوری شده پرهیز کنند واصولا به طور کلی در تغذیه قاعده کلی بر این است که استفاده بی رویه از هر چیزی نه تنها مفید نیست؛ بلکه برای سلامتی زیان آور نیز میباشد که گوشت قرمز نیز از جمله آنهاست.
وی افزود: گوشت های قرمز و فرآوری شده که در بسیاری از مناطق به خصوص آمریکا مصرف بالایی دارد، دارای چربی جامد بوده و مصرف زیاد آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان روده را تا حد زیادی افزایش می دهد. همچنین باید از پرکردن ظرف غذای کودکان از مواد غذایی که حاوی چربی و کالری زیاد است، پرهیز کرد چرا که غذاهایی مانند نوشیدنی های پر کالری و حاوی قند سبب افزایش وزن می شود و چاقی در بزرگسالی با سرطان رابطه مستقیم دارد بنابراین بهتر است در برنامه غذایی کودکان حتما مقداری سالاد، پنج تکه میوه و سبزیجات و یک آب میوه به جای نوشابه های گازدار گنجانده شود.
براساس این خبر، گوشت مرغ فرآوری نشده، ماهی و پنیر کم چربی نیز میتوانند جایگزینهای خوبی باشند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد