معرفی داوران آثار کوتاه جشنواره کودک

جشنواره کودک
داوران آثار کوتاه داستانی و مستند و همچنین آثار کوتاه پویانمایی و هوش مصنوعی سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان معرفی شدند.
کد خبر: ۱۵۶۸۸۶۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان؛ روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اعلام کرد: حبیب احمدزاده، هادی آفریده و زیور حجتی داوری بخش آثار کوتاه داستانی و مستند سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان را برعهده دارند.

همچنین در بخش آثار کوتاه پویانمایی و هوش مصنوعی، امیررضا معتمدی، بابک نکویی و پرستو علی‌عسگرنجاد آثار راه‌یافته به بخش مسابقه را داوری می‌کنند.

سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان به دبیری حامد جعفری از ۱۱ تا ۱۶ مهر در اصفهان برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها