افزایش دمای خوزستان از جمعه پیش بینی می شود

شرجی - گرما - هواشناسی - هوای شرجی
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: روند افزایش دما از روز جمعه در استان آغاز می‌شود و تا یکشنبه ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۱۵۶۴۱۳۳

جام جم آنلاین - خوزستان، محمد سبزه‌زاری ظهر امروز سه شنبه اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی نشان می‌دهد تا روز پنجشنبه تغییرات محسوس دمایی در خوزستان رخ نخواهد داد، اما از روز جمعه تا یکشنبه روند افزایش دما مورد انتظار است.

 

وی افزود: جریانات مرطوب جنوبی تا اواسط روز جمعه موجب افزایش رطوبت و شرجی در مناطق ساحلی، جنوبی، غربی، مرکزی و تا حدودی مناطق شمالی و شرقی استان خواهد شد.

 

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: با توجه به بالا بودن شاخص‌های ناپایداری، در این مدت شاهد ابرناکی در اغلب نقاط استان خواهیم بود و احتمال رگبار‌های پراکنده، رعد و برق و وزش باد متوسط تا تندباد لحظه‌ای در ارتفاعات شمالی و شرقی وجود دارد.

 

سبزه‌زاری بیان کرد: شوش با ثبت دمای ۴۸.۶ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و ایذه با دمای ۲۶.۳ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقاط خوزستان در شبانه‌روز گذشته بودند.

 

وی گفت: اهواز نیز در شبانه‌روز گذشته دمای بیشینه ۴۷.۲ و کمینه ۳۱.۴ درجه سانتی‌گراد را تجربه کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها