به روز رسانی می‌شود؛

مراسم وداع با پیکر «آقای شهید ایران»/ مصلای تهران میعادگاه آخرین دیدار

رهبر شهید
درهای مصلی تهران به علت ازدحام مردم برای تشییع تاریخی پیکر امام شهید، زودتر از موعد باز شد.
کد خبر: ۱۵۵۸۱۰۰

به گزارش جام جم آنلاین،  آیین وداع با مجاهد شهید حضرت آیت الله سیدعلی خامنه‌ای(ره) و خانواده ایشان از صبح امروز شنبه، ۱۳ تیر ۱۴۰۵ با حضور مردم عزادار در مصلی تهران آغاز شد.

طبق اعلام ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید حضرت آیت‌ الله العظمی خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه مراسم وداع، تشییع، اقامه نماز میت و تدفین برای روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم جهت وداع با پیکرها در مصلی امام خمینی تهران، سپس دوشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در تهران و سه‌شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در شهر قم و نهایتاً پنج‌شنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیست‌چهارم ماه محرم مراسم تشییع در شهر مشهد و تدفین در حرم امام رضا(ع) برنامه‌ریزی شده است.

 آیین وداع با مجاهد شهید حضرت آیت الله سیدعلی خامنه‌ای(ره) و خانواده ایشان از صبح امروز شنبه، ۱۳ تیر ۱۴۰۵ با حضور مردم عزادار در مصلی تهران آغاز شد

براساس اعلام ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید حضرت آیت‌ الله العظمی خامنه‌ای(قدس الله نفسه الزکیه)، مراسم وداع با پیکر مطهر امام شهید امت روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می شود و پیکر مطهر ایشان روز دوشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ در پایتخت تشییع خواهد شد،.

پیکر رهبر شهید در روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ در شهر مقدّس قم و روز پنج‌شنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ در مشهد مقدس تشییع و در حرم ملکوتی امام‌رضا (ع) به خاک سپرده می شود.

قرار است مراسم ویژه وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب نیز روز چهارشنبه ۱۷ تیر در شهرهای نجف و کربلا نیز برگزار شود.

روز گذشته (جمعه ۱۲ تیر)نیز  مراسم ادای احترام رسمی سران و مقامات کشورهای مختلف و بزرگان ادیان و مذاهب جهان در تهران برگزار شد.

رسانه رسمی ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب اعلام کرد: مراسم اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید و خانواده ایشان ۶ صبح فردا یکشنبه در محل مصلی تهران برگزار می‌شود.

مراسم وداع با پیکر «آقای شهید ایران»/ مصلای تهران میعادگاه آخرین دیدار

بنا بر اطلاعیه رسانه رسمی ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب، اقامه نماز بر پیکر شهید حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای (قدس‌الله‌نفسه‌الزکیة)، شهید دکتر مصباح الهدی باقری کنی، شهید سیده بشریٰ خامنه‌ای، شهید زهرا حداد عادل و شهید زهرا محمدی گلپایگانی فردا یکشنبه ۶ صبح در محل مصلی تهران برگزار می شود.

طبق اعلام ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید حضرت آیت‌ الله العظمی خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه مراسم وداع، تشییع، اقامه نماز میت و تدفین برای روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم جهت وداع با پیکرها در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود سپس دوشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در تهران و سه‌شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در شهر قم و نهایتاً پنج‌شنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیست‌چهارم ماه محرم مراسم تشییع در شهر مشهد و تدفین در حرم امام رضا(ع) برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال نیز قرار است مراسمی برای وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه ۱۷ تیر در شهرهای نجف و کربلا برگزار شود.

خبرنگاران خارجی از حضور بی‌نظیر مردم و ارادت عمیق آنان به شهید، ابراز شگفتی کردند.

زمینه برای ارسال خبر، تصویر و ارتباط زنده تصویری و رادیویی با رسانه‌ها کاملاً مهیاست.

خبرنگاران داخلی و خارجی در میان مردم مستقر شده‌اند تا این رویداد عظیم را روایت کنند.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مراسم [وداع با آقای شهید ایران]، نمایش ظرفیت همگرایی در منطقه است. در روزگاری که تنش‌ها، جنگ‌ها و بی‌اعتمادی‌ها بر بسیاری از مناسبات منطقه سایه انداخته است، گردهم آمدن شخصیت‌های سیاسی، مذهبی و مردمی از کشورهای مختلف، یادآور این واقعیت است که همچنان می‌توان بر اشتراکات تکیه کرد و از دل آنها، زمینه‌ای برای گفت‌وگو و همکاری ساخت.

تشییع شخصیت‌هایی که دامنه تأثیرشان از مرزهای یک کشور فراتر رفته است، روایتی از اهمیت نقش و جایگاه آنان در حافظه جمعی ملت‌ها و فرصتی برای بازخوانی تحولات یک دوره تاریخی است.

وزیر آموزش و پرورش، گفت: حضور میلیونی و مشتاقانه‌ مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، علاوه بر یک وداع ملی، بزرگ‌ترین نمایش اقتدار نظام جمهوری اسلامی و پاسخی محکم به توطئه‌های دشمنان است.

مراسم وداع با پیکر «آقای شهید ایران»/ مصلای تهران میعادگاه آخرین دیدار

علیرضا کاظمی در جمع فرهنگیان و دانش‌آموزان با اشاره به عمق اندوه ملت ایران، اظهار داشت: باور این حقیقت که چنین رهبری را از دست داده‌ایم برای ما سخت بود، اما حضور دلسوزانه و مشتاقانه‌ مردم از سراسر کشور در خیابان‌ها و مصلی، نشان می‌دهد که این درد، جان‌کاه و عمیق است.

لحظاتی از شعرخوانی احمد بابایی در مراسم وداع مردم ایران عزیز با «#آقای_شهید_ایران» در مصلی امام خمینی(ره) تهران.

 #باید_برخاست #یالثارات_الحسین (ع)

هلال‌احمر در اطلاعیه شماره ۳ خود، راهکارهای پیشگیری از گرمازدگی و تکنیک‌های تنفس در تجمعات انبوه وداع با رهبر شهید انقلاب را اعلام کرد. حفظ فضای تنفسی، تعادل بدن و کنترل هراس از مهم‌ترین بندهای این دستورالعمل است.
مراسم وداع با پیکر «آقای شهید ایران»/ مصلای تهران میعادگاه آخرین دیدار
 
در اطلاعیه شماره ۳ هلال‌احمر آمده است: همزمان با برگزاری مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی و حضور میلیونی عزاداران، تراکم شدید جمعیت در کنار دمای بالای هوا در روزهای آینده، خطرات جدی نظیر گرمازدگی، افت اکسیژن و سندرم له شدگی ناشی از موج جمعیت را به همراه دارد.

همزمان با برگزاری آیین وداع با رهبر شهید، از نخستین ساعات بامداد امروز شنبه ۱۳ تیر، مردم با حضور در مصلای امام خمینی (ره) تهران، برای آخرین بدرقه و ادای احترام به پیکر مطهر ایشان گرد هم آمدند؛ حضوری گسترده که فضای مصلی را سرشار از اندوه، سوگواری و وداعی تاریخی کرده است.

مراسم وداع با پیکر «آقای شهید ایران»/ مصلای تهران میعادگاه آخرین دیدار

همزمان با برگزاری آیین وداع با رهبر شهید، از نخستین ساعات بامداد امروز شنبه ۱۳ تیر، مردم با حضور در مصلای امام خمینی (ره) تهران، برای آخرین بدرقه و ادای احترام به پیکر مطهر ایشان گرد هم آمدند؛ حضوری گسترده که فضای مصلی را سرشار از اندوه، سوگواری و وداعی تاریخی کرده است.

گروه عظیم ملت داغدار و خونخواه به سمت محل برگزاری مراسم وداع با پیکر امام شهید در حال حرکت هستند.

newsQrCode
برچسب ها: رهبر شهید
ارسال نظرات

نیازمندی ها