به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد دهقان منشادی با اشاره به گزارش استخراجشده از درگاه ملی مجوزهای کسبوکار اظهار کرد: در سه ماه ابتدایی سال جاری، بیش از ۱۱ هزار شهروند یزدی به صورت الکترونیکی درخواست دریافت مجوز کسبوکار خود را در این سامانه ثبت کردند که برای بیش از ۶ هزار نفر از متقاضیان، مجوز در مهلت قانونی صادر شده است.
وی افزود: بخشی از درخواستها به دلایل مختلف از جمله نقص مدارک یا عدم احراز شرایط رد شده و تعدادی از متقاضیان نیز از ادامه فرآیند انصراف دادهاند. همچنین شماری از درخواستها با توجه به مهلتهای قانونی تعیینشده، همچنان در مرحله بررسی و صدور مجوز قرار دارند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه شهرستانهای یزد، میبد و اردکان بیشترین سهم را از نظر تعداد درخواستهای ثبتشده داشتهاند، گفت: در میان حوزههای مختلف، اصناف و مشاغل خانگی هر کدام با ثبت بیش از دو هزار درخواست، بیشترین استقبال را از درگاه ملی مجوزها به خود اختصاص دادهاند.
دهقان منشادی ادامه داد: پس از اصناف و مشاغل خانگی، حوزه جهاد کشاورزی با ثبت بیش از ۴۰۰ درخواست در رتبه بعدی متقاضیان دریافت مجوز کسبوکار قرار گرفته است.
وی در پایان، توسعه خدمات الکترونیکی و تسهیل فرآیند صدور مجوزها را از مهمترین اقدامات دولت در راستای بهبود محیط کسبوکار، کاهش بروکراسی اداری و افزایش شفافیت در ارائه خدمات به فعالان اقتصادی عنوان کرد.
نادر فریادشیران در گفت و گوی اختصاصی با جام جم آنلاین؛