رئیس کل دادگستری استان کرمان:

دستگاه عدلیه کرمان با رسانه ملی همکاری خوبی دارد

دستگاه عدلیه کرمان با رسانه ملی همکاری خوبی دارد
کرمان- رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: همراهی بسیار خوبی بین عدلیه و رسانه ملی محقق شده است.
کد خبر: ۱۵۵۷۳۲۷
به گزارش جام جم آنلاین کرمانِ؛ حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، در نشست صمیمانه با مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ از اقدامات خوب صدا و سیمای مرکز استان کرمان و رسانه ملی تقدیر کرد و گفت: مدیرکل صدا و سیما و همکاران ایشان با درک صحیح از شرایط کشور در مقاطع مختلفی که پشت سر گذاشته ایم، توانسته اند نقشی که رسانه به ویژه رسانه ملی در افزایش بصیرت مردم و اطلاع رسانی دقیق و درست به مردم داشته اند را به خوبی انجام دهند.
 
وی ضمن اشاره به این مطلب که صدا و سیما نقش محوری خود را در حفظ روحیه مردم و ارتقای روحیه انقلابی در جامعه را به خوبی انجام داده است، تصریح کرد: اینکه امروز می بینیم قریب چهارماه است که مردم در میادین و خیابان ها حضور دارند، در مراسمات عزاداری امام حسین (ع) نیز حضور گسترده ای داشته اند و درعزای امام شهید خود نیز عزاداری کرده اند، حاصل تدابیر صدا و سیما بوده است که قابل تقدیر است.
 
رئیس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: صدا وسیمای مرکز استان کرمان پوشش بسیار خوبی از عزاداری های مردم استان در ایام ماه محرم به ویژه تاسوعا و عاشورا داشته است که بسیار باشکوه، پررنگ و با قاب های متعدد بوده است.
 
حجت الاسلام و المسلمین حمیدی،  گفت: همواره از دوستان رسانه و صدا و سیما خواسته ایم که در حوزه های پیشگیری از وقوع جرم به عنوان یک نیاز در جامعه و ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه دستگاه قضائی را یاری کنند. 
 
وی ضمن اشاره به این مطلب که تاکنون موفق شده ایم که نرخ رشد جرایم و ارتکاب جرائم خشن را کنترل کنیم، ادامه داد: صدا و سیما در پیشگیری از وقوع جرم نقش محوری دارد و می تواند بقیه رسانه ها را با خود همراه کند تا کار منسجمی در این زمینه انجام شود.
 
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در حوزه صلح و سازش نیز باید فرهنگسازی لازم از سوی رسانه ملی انجام شود تا از ظرفیت های موجود در این حوزه از جمله شوراهای حل اختلاف و هیات های صلح استفاده گردد.
 
حجت الاسلام و المسلمین حمیدی، امنیت را زیرساخت توسعه همه جانبه دانست و تاکید کرد: امنیت در سایه صلح و سازش و پیشگیری از جرایم محقق می گردد.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کرمان، گفت: از زمانی که تصدی مدیریت صدا و سیمای مرکز استان را داشته اید، ارتباط دستگاه قضائی با صدا و سیما ارتقاء یافته و در سطح بسیار خوبی است.
 
تجدید بیعت رسانه ملی با دستگاه قضائی 
 
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان نیز دراین نشست ایام هفته قوه قضائیه را گرامی داشت و گفت: امیدواریم بتوانیم یاوارن خوبی برای مجموعه عدالت در استان کرمان باشیم، زیرا وسعت این استان، رسیدگی به مسائل حوزه عدالت و قضا را با دشواری های زیادی روبرو می کند.
 
عماد محمدی، افزود: این دیدار تجدید بیعتی بین رسانه ملی و مجموعه دستگاه قضائی استان کرمان در راستای جلوگیری از جرم و بزه در جامعه و تبیین تلاش های دستگاه قضائی استان است.
 
وی در ادامه یاد و خاطره شهید بهشتی و یاران ایشان را نیز گرامی داشت و گفت: شهید بهشتی نیز همانگونه که در دوران حیات خود مظلوم بوده اند و مظلوم زیسته اند، پس از شهادت خود نیز مظلوم هستند دو باید تلاش های این شهید مظلوم را بیش از پیش تبیین کنیم.
 



newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها