
به گزارش جامجمآنلاین، علی الهی افزود: بر اساس تحلیل نقشهها، سامانهای ناپایدار از بعدازظهر دیروز تا صبح روز جمعه در خراسان رضوی فعال خواهد بود و طی این مدت لغزندگی معابر و جادهها، تشکیل مه و کاهش میدان دید و اختلال در سیستم حملونقل استان را در پی خواهد داشت.
وی ادامه داد: با استقرار این سامانه، از بعدازظهر دیروز افزایش ابر و شدت وزش باد بهصورت لحظهای همراه با خیزش گردوخاک و در برخی نقاط وقوع طوفان پیشبینی شده بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی اضافه کرد: همچنین از امشب با کاهش محسوس دما، بارشها در نواحی سردسیر و کوهستانی به صورت برف و باران و همراه با کولاک برف رخ خواهد داد.
وی افزود: تا ظهر پنجشنبه وقوع بارشهای رگباری در برخی نقاط همراه با رعدوبرق و احتمال بارش تگرگ دور از انتظار نیست.
الهی گفت: آبگرفتگی معابر، ایجاد روانآب و احتمال وقوع سیلاب در برخی مناطق مورد انتظار است.
وی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته سبزوار با یک درجه و سرخس با ۲۵ درجه سلسیوس به ترتیب خنکترین و گرمترین نقطه خراسان رضوی بود. دمای مشهد نیز بین هشت تا ۱۹ درجه در نوسان بوده است و بیشترین سرعت وزش باد نیز با ۷۶ کیلومتر بر ساعت در صالحآباد ثبت شد.
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با جام جم آنلاین
«جامجم» در گفتوگو با معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی بررسی کرد