بازدید شبانه از گردنه قسطین لار 

با شروع بارشها، خصوصا در ارتفاعات و مناطق صعب العبور و گردنه های استان شاهد بارش برف هستیم که خوشبختانه، دستگاههای متولی امر مشغول خدمت رسانی به هم استانی های عزیز هستند.
با شروع بارشها، خصوصا در ارتفاعات و مناطق صعب العبور و گردنه های استان شاهد بارش برف هستیم که خوشبختانه، دستگاههای متولی امر مشغول خدمت رسانی به هم استانی های عزیز هستند.
کد خبر: ۱۵۳۳۲۷۲

جام جم قزوین - مدیر کل مدیریت بحران استان  در این خصوص اظهار داشت: با شروع فصل بارش و متعاقب آن سرمای هوا، در راستای پیشگیری و ایجاد آمادگی برای مقابله با بحرانهای احتمالی؛مکاتبات لازم جهت اتخاذ تمهیدات مقتضی با دستگاههای متولی امداد رسانی استان صورت گرفته و جلسات ستاد هماهنگی، پیشگیری و عملیات پاسخ به بحران، به صورت استانی و شهرستانی تشکیل گردیده است.

مهدیخانی ادامه داد: با شروع بارشها، خصوصا در ارتفاعات و مناطق صعب العبور و گردنه های استان شاهد بارش برف هستیم که خوشبختانه، دستگاههای متولی امر منجمله راهداری و حمل نقل جاده ای، اورژانس، هلال احمر، پلیس راه و... در محورها مستقر بوده و مشغول خدمت رسانی به هم استانیهای عزیز هستند.

مهدیخانی ضمن قدردانی از زحمات دستگاههای امدادی و خدمات رسان از مردم خواست حتی الامکان از سفرهای غیر ضرور در زمان اعلام هشدار بارش برف و ... خصوصا در جاده های برف گیر و راههای روستایی خودداری نمایند. علاوه براین وی از کوهنوردان و طبیعت گردان خواست به هیچ عنوان به مناطق کوهستانی استان سفر نکنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها