در تصادف مرگبار طارم  ۴ نفر جان باختند
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی:

در تصادف مرگبار طارم ۴ نفر جان باختند

مدیرکل ثبت احوال استان زنجان

وفات در زنجان افزایش یافت

دو هزار و ۸۳۰ مورد واقعه وفات طی ۶ ماهه نخست سال جاری در استان زنجان ثبت شد .
دو هزار و ۸۳۰ مورد واقعه وفات طی ۶ ماهه نخست سال جاری در استان زنجان ثبت شد .
کد خبر: ۱۵۲۷۲۸۵

به گزارش جام جم آنلاین زنجان؛ مدیرکل ثبت احوال استان زنجان گفت: دو هزار و ۸۳۰ مورد واقعه وفات طی ۶ ماهه نخست سال جاری در این استان ثبت شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

ژاله چیان افزود: بر این اساس ۹۹ درصد فوتی‌های استان در مهلت قانونی (کمتر از ۱۰ روز) به ثبت رسیده است.

وی اظهار داشت: طی مدت زمان یاد شده، ماهانه ۴۷۲ واقعه، به طور متوسط روزانه ۱۶ مورد و به طور تقریبی در هر دو ساعت یک واقعه وفات در استان ثبت شده است.

این مسوول تصریح کرد: از مجموع فوت‌های ثبت شده در استان طی سال گذشته، ۵۷.۶ درصد مردان و ۴۲.۴ درصد زنان بودند.

ژاله چیان ادامه داد: طی بازه زمانی یاد شده، آمار‌های ثبت شده نشان می‌دهد به ازای هر ۱۳۶ مرد فوت شده در استان ۱۰۰ زن فوت شده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد پنج هزار و ۴۲۰ واقعه فوت در استان به ثبت رسید که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۹ درصد افزایش داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها