
جامجم قزوین- مدیر دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی شرکت آبفای قزوین گفت: با توجه به پیشرفتهای چشمگیر در حوزه علوم رایانه و نرمافزار، بر آنیم تا با ورود فعال و بهرهگیری از فناوریهای نوین، بهویژه هوش مصنوعی، خدمات خود را بهینه کنیم و کیفیت خدماترسانی به مردم را ارتقا دهیم.
ناهید اسکندر زاده افزود: در حال حاضر، داشبوردهای متعددی شامل مدیریت حوادث، مانیتورینگ شبکه و GIS در شرکت آب و فاضلاب استان قزوین به بهرهبرداری رسیده است.
وی در ادامه اظهار داشت: با برگزاری آموزشهای پایه برای کارکنان، به دنبال شناسایی توانمندیها و نیازهای شرکت در زمینه هوش مصنوعی هستیم تا بتوانیم برنامهریزی علمی و کاربردی در این حوزه انجام دهیم.
گفتنی است در این نشست، دکتر بهروز معصومی، عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مسئول انجمن هوش مصنوعی شاخه استان قزوین، آموزشهای پایهای لازم را در اختیار مدیران و کارکنان علاقهمند قرار داد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد