جام جم آنلاین ـ خوزستان، محمد جولانژاد ظهر امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از تاریخ چهارم تا هفتم مردادماه، در مجموع ۸۵ هزار و ۲۰۷ تردد مسافر از مرزهای چذابه و شلمچه ثبت شده است.
وی با اشاره به آمار تردد در مرز چذابه افزود: در این مدت، ۷ هزار و ۱۹۵ نفر وارد کشور و ۱۳ هزار و ۲۱۱ نفر از این مرز خارج شدند.
وی ادامه داد: در مرز شلمچه نیز ۲۲ هزار و ۴۱۰ نفر ورود و ۴۲ هزار و ۳۹۱ نفر خروج ثبت شده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان مجموع ورود مسافران را ۲۹ هزار و ۶۰۵ نفر و مجموع خروج را ۵۵ هزار و ۶۰۲ نفر اعلام کرد و گفت: این آمار بیانگر آغاز موج تردد زائران اربعین از مبادی مرزی استان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد