مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی خبر داد:

رشد ۲۳۸ درصدی توسعه انبارهای تملیکی در دولت سیزدهم

مدیرکل اموال تملیکی گیلان خبر داد:

اولین حراج خرده‌فروشی خودروهای تملیکی گیلان برگزار می شود

دومین مرحله حراج خودروهای خارجی و نخستین حراج خرده‌فروشی خودروهای داخلی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گیلان، ۲۹ تیرماه برگزار می‌شود؛ فرصتی برای متقاضیان خرید خودروهای خاص با قیمت پایه و شرایط شفاف.
کد خبر: ۱۵۱۰۳۴۸

مدیرکل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان از آغاز دومین مرحله حراج خودروهای خارجی در این استان خبر داد و گفت: این حراج در تاریخ ۲۹ تیرماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ در محل این اداره‌کل برگزار می‌شود.

وی با اشاره به فراهم شدن فرصت مناسب برای خرید خودروهای خارجی با قیمت کارشناسی شده، اظهار کرد: در این مرحله، خودرو «بنز E۳۵۰ مدل ۲۰۱۳» با قیمت پایه ۵۰ میلیارد ریال عرضه خواهد شد.

موقری همچنین از برگزاری اولین حراج خرده‌فروشی خودروهای داخلی توسط این اداره‌کل در همان تاریخ خبر داد و افزود: در این مرحله، دو خودروی داخلی شامل: پژو پارس مدل ۱۳۸۴ با قیمت پایه ۱.۷ میلیارد ریال و رنو مگان مدل ۱۳۹۰ با قیمت پایه ۶ میلیارد ریال به مزایده گذاشته می‌شود.

مدیرکل اموال تملیکی گیلان یادآور شد: بازدید حضوری از خودروهای ارائه شده در بازه زمانی ۲۴ تا ۲۸ تیرماه، از ساعت ۹ تا ۱۳ و به‌جز ایام تعطیل امکان‌پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: مهلت پرداخت وجه برای برندگان حراج تا ۹ مردادماه تعیین شده و زمان تحویل خودروها نیز از ۹ تا ۱۷ مردادماه خواهد بود.

موقری تأکید کرد: علاقه‌مندان می‌توانند از تاریخ ۲۴ تیرماه با مراجعه به سامانه «ستاد ایران»، جزئیات آگهی حراج را مشاهده و در این فرآیند مشارکت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها