شوخی جنایتکاران با نوبل
نتانیاهو، جنایتکار جنگی صهیونیست ترامپ را برای دریافت جایزه صلح نوبل معرفی کرد

شوخی جنایتکاران با نوبل

مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا:

یک جنایتکار جنگی تأمین‌کننده تسلیحات خود را نامزد جایزه صلح نوبل کرد!

مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا اقدام نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نامزد ساختن رئیس‌جمهوری آمریکا برای دریافت جایزه صلح نوبل را به سخره گرفت.
مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا اقدام نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نامزد ساختن رئیس‌جمهوری آمریکا برای دریافت جایزه صلح نوبل را به سخره گرفت.
کد خبر: ۱۵۰۹۵۶۸

به گزارش جام جم آنلاین، جوسپ بورل امروز در تارنمای ایکس نوشت: یک جنایتکار جنگیِ تحت تعقیبِ دادگاه لاهه، بزرگ‌ترین تأمین‌کنندهٔ سلاح خود را که با آن بزرگ‌ترین پاکسازی قومی در منطقه پس از جنگ جهانی دوم را رقم زده، برای جایزه صلح نوبل پیشنهاد می‌دهد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ۱۷ تیر و در جریان سفر به آمریکا، دونالد ترامپ را برای مشارکت در تجاوز رژیم جنگ‌طلب اسرائیل ستود و با تحویل نامه رسمی پیشنهاد وی، مدعی شد که ترامپ شایسته دریافت جایزه نوبل صلح است.

پیش‌تر «عماد ابو عواد» تحلیلگر امور سیاسی فلسطینی گفته بود: مواضع ترامپ درباره نزدیک بودن دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه با توافق «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و بر اساس طرح «ویتکاف» است و نشانه‌هایی از نزدیکی اعلام آتش‌بس وجود دارد، البته اگر کارشکنی در لحظات آخر از سوی اشغالگران رخ ندهد.

ابوعواد تأکید کرد: تمایل آمریکایی و اسرائیلی برای رسیدن به آتش‌بس با توجه شرایط سیاسی منطقه‌ای به دنبال جنگ علیه ایران وجود دارد و ترامپ به دنبال گسترش دامنه توافقات «ابراهیم» و روند عادی‌سازی برخی کشورهای عربی با رژیم اشغالگر است. ترامپ همچنین به دنبال دستاورد شخصی در عرصه بین‌المللی از جمله جایزه صلح نوبل است و این را بارها گفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها