اعلام آمادگی کمیته امداد استان اصفهان برای جمع‌آوری نذورات مردمی؛

صبح عید قربان، کوچه های اصفهان بوی نذر و نیت می گیرند

خیریه و موکب حضرت اباالفضل(ع) در عید غدیر:

اطعام ۲ هزار دیزی آبگوشت با حفظ کرامت

مدیر عامل خیریه و موکب حضرت اباالفضل(ع) در نشست خبری به مناسبت اطعام بزرگ عید غدیر ۱۴۰۴ اعلام کرد که این خیریه با هدف اعزام رایگان زائران اولی به عتبات عالیات تأسیس شده و امسال با پخت و توزیع ۲ هزار دیزی آبگوشت، میزبان عموم مردم خواهد بود.
کد خبر: ۱۵۰۶۳۷۱

جام جم آنلاین اصفهان؛ در نشست خبری به مناسبت اطعام بزرگ عید غدیر ۱۴۰۴، روح الله سعادت، مدیر عامل خیریه و موکب حضرت اباالفضل(ع)، با اشاره به فعالیت‌های انسان‌دوستانه این خیریه از زمان تأسیس آن در سال ۹۸، بیان کرد: "امسال در ششمین سال فعالیت‌مان، به ضیافت علوی در روز غدیر پرداخته‌ایم و با پخت و توزیع ۲ هزار دیزی آبگوشت، به استقبال عموم مردم می‌رویم."

وی افزود: "این سفره با رویکرد اطعام علوی و حفظ کرامت برگزار می‌شود، به‌گونه‌ای که مددجویان بدون قرار گرفتن در صف و با دریافت ژتون‌های غذا، بدون پیاده شدن از خودرو با عزت و احترام پذیرایی می‌شوند."

سعادت همچنین به ادامه حمایت از زائر اولی‌ها اشاره کرد و از پرداخت کمک‌هزینه سفر به کسانی که تاکنون به عتبات نرفته‌اند، خبر داد. او گفت: "این خیریه بافت ۱۱۰ هزار شال و کلاه توسط ۳ هزار بانوی نیکوکار برای کودکان لبنان و فلسطین را نیز انجام داده است. همچنین، ما ۴۰ هزار قطعه لباس و نقاشی‌های کودکانه را به غزه و لبنان ارسال کرده‌ایم تا پیام همدردی ایرانیان را به کودکان مظلوم این مناطق برسانیم."

مدیر عامل خیریه و موکب حضرت اباالفضل(ع) از توزیع ۱۱۰ هزار پرس چلوکباب در دانشگاه صنعتی اصفهان طی سه سال متوالی گذشته خبر داد و افزود: "امسال این طرح با نوآوری همراه شده و اطعام ۲ هزار دیزی آبگوشت ۶ نفره و ۴ نفره به‌صورت اتوبانکی در دانشگاه اصفهان انجام می‌شود."

سعادت تأکید کرد: "تمام این اقدامات، تنها با همت و کمک‌های مردمی ممکن شده است." او از عموم مردم دعوت کرد تا با مشارکت در این حرکت انسان‌دوستانه، ادامه‌دهنده راه خدمت بی‌منت باشند.

وی همچنین به همکاری خادمیاران رضوی در برپایی این اطعام بزرگ علوی اشاره کرد و گفت: "خادمیاران با نوای امام رضا(ع) در دانشگاه اصفهان حاضر می‌شوند و با رایحه رضوی ۲۰۰۰ دیزی را با کرامت به دست نیازمندان می‌رسانند. همراه هر غذا، بسته‌های شادیانه برای کودکان و بسته‌های فرهنگی نیز توزیع می‌شود تا پیام مهر و امید علوی را تکمیل کند."

سعادت در پایان اشاره کرد که هزینه دیزی ۶ نفره ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که با مشارکت خیرین و نیکوکاران تأمین می‌شود و مبلغ ۶۰۰ هزار تومان به متقاضیان هدیه می‌شود. او از مردم خواست تا با ارسال عدد ۱۳۳ به سرشماره ۱۰۰۰۱۲۱۲۱۳ از این اطعام علوی بهره‌مند شوند.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها