به گزارش جامجمآنلاین از فارس، عبدالله کرد امروز اظهار کرد: جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با ماهی روز یکشنبه ۴ خردادماه توسط اداره کل شیلات آبهای داخلی استان و با همکاری ادارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزش و پرورش و فرمانداری شهرستان برگزار شد و در پایان مراسم از برترین غذاها با اهدای هدیه تقدیر شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه افزود: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و آشنایی نسل جوان با شیوه پخت غذاهای سالم و سنتی و اجتناب از مصرف غذاهای ناسالم برگزار شد و بیش از ۳۰ نوع غذای محلی متنوع به نمایش گذاشته شد. وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیت بسیار زیادی در گردشگری خوراک دارد که برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند در معرفی این شاخصه استان کمک شایانی کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال