به گزارش جامجمآنلاین از فارس، عبدالله کرد امروز اظهار کرد: جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با ماهی روز یکشنبه ۴ خردادماه توسط اداره کل شیلات آبهای داخلی استان و با همکاری ادارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزش و پرورش و فرمانداری شهرستان برگزار شد و در پایان مراسم از برترین غذاها با اهدای هدیه تقدیر شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه افزود: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و آشنایی نسل جوان با شیوه پخت غذاهای سالم و سنتی و اجتناب از مصرف غذاهای ناسالم برگزار شد و بیش از ۳۰ نوع غذای محلی متنوع به نمایش گذاشته شد. وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیت بسیار زیادی در گردشگری خوراک دارد که برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند در معرفی این شاخصه استان کمک شایانی کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد