بهره‌برداری از ۹ طرح راهداری در استان همدان

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان گفت: در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر و همزمان با سوم خرداد، ۹ طرح راهداری با هدف ارتقای ایمنی و بهبود کیفیت زیرساخت‌های جاده‌ای در نقاط مختلف استان همدان به بهره‌برداری رسید.
کد خبر: ۱۵۰۴۸۷۶

به گزارش جام جم آنلاین همدان، حمید پرورشی خرم،اظهار داشت: همزمان با سوم خرداد، لکه‌گیری و روکش آسفالت جاده روعان – رزن – آوج در محدوده روستای سراوک به طول ۹ کیلومتر و با اعتبار ۳۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان افزود: عملیات بهسازی، تعریض و روکش آسفالت بخشی از مسیر سد اکباتان شهرستان همدان نیز به طول سه کیلومتر و با هزینه ۷۵ میلیارد ریال به اتمام رسیده است.

وی بیان کرد: سیستم روشنایی طولی در مبادی ورودی‌های کنارگذر اسدآباد به طول ۲.۵ کیلومتر و با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال اجرا شد و همچنین، یک کیلومتر سیستم روشنایی طولی در مسیر اسدآباد – آجین با صرف هزینه ۲۵ میلیارد ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

پرورشی خرم خاطرنشان کرد: سیستم روشنایی نقطه‌ای در سه تقاطع نثار، فارسبان و زرامین با اعتبار ۲۱ میلیارد ریال اجرا شده است و سیستم روشنایی نقطه‌ای در تقاطع گنده‌جین با هزینه ۷ میلیارد ریال نیز به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان ادامه داد: همچنین سیستم روشنایی نقطه‌ای در تقاطع کهکدان با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال، اجرای حفاظ میانی بتنی بلوک مفصلی (نیوجرسی) در جاده تویسرکان – کنگاور به طول یک کیلومتر و با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال و تهیه و تحویل ۵۸ عدد باکس بتنی جهت استفاده در مسیر‌های استان با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال از دیگر طرح‌هایی است که در سوم خرداد افتتاح شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها