فرمانده انتظامی شادگان:

محکوم متواری در شادگان با شلیک قانون متوقف شد

فرمانده انتظامی شادگان گفت: محکوم متواری که تحت تعقیب قضایی بود با شلیک قانون زمین گیر شد
کد خبر: ۱۵۰۴۱۶۵

جام جم آنلاین - خوزستان، سرهنگ سید قاسم موسوی پیش از ظهر امروز سه شنبه در تشریح جزئیات این خبر گفت: در اجرای طرح شناسایی ودستگیری محکومان متواری و تحت تعقیب مراجع قضائی، یکی از این افراد مورد شناسایی قرار گرفت.

 

وی بابیان اینکه ماموران انتظامی شهرستان پس از هماهنگی قضایی جهت دستگیری او اقدام کردند، افزود:متهم به محض مشاهده ماموران بدون توجه به اخطار‌های پلیس با قمه به سمت آن‌ها حمله ور شده که ماموران انتظامی با اقتدار متهم را باشلیک گلوله زمین گیر و پس از دستگیری بلافاصله به مراکز درمانی انتقال دادند.

 

 فرمانده انتظامی شادگان اظهار داشت: پلیس با قدرت و صلابت همواره ثابت کرده است که به هیچ وجه اجازه جولان به مخلان نظم و امنیت را نداده و امنیت و آرامش شهروندان در جامعه خط قرمز پلیس می‌باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها