به گزارش جام جم آنلاین از سایت رسمی فدراسیون اسکواش، هفته پایانی لیگ برتر اسکواش مردان از ۶ تا ۱۰ اسفندماه به میزبانی باشگاه سپیدار تهران برگزار شد. در دیدار پایانی، تیم کاره تهران موفق شد با نتیجه ۲-۱ تیم پالایش نفت آبادان را شکست دهد و عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
در پایان این رقابتها، تیم مدعی و قدرتمند کاره تهران بر سکوی نخست ایستاد، پالایش نفت آبادان عنوان نایبقهرمانی را کسب کرد و تیم مناطق نفتخیز جنوب در جایگاه سوم قرار گرفت.
مراسم اختتامیه این مسابقات با حمایت شهرداری منطقه ۷ تهران، در مجموعه ورزشی مهرآیین برگزار شد. این رویداد با حضور امیر عزیزیپور، رئیس فدراسیون اسکواش، علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، علی کتابفروش، دبیر فدراسیون، و شهناز شهربانیان، نایبرئیس فدراسیون، جلوهای ویژه یافت. همچنین، حامد صفری، سرپرست هیات اسکواش استان تهران، و محمد حسین نجفی، رئیس هیات اسکواش استان یزد، از نزدیک شاهد رقابتهای هیجانانگیز این دوره بودند و از عملکرد ورزشکاران تقدیر کردند.
این دوره از مسابقات، یکی از پویاترین و حرفهایترین فصلهای اسکواش مردان ایران بود که در آن تیمهای مدعی، نمایش درخشانی از مهارت و تاکتیکهای حرفهای ارائه دادند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بررسی آسیبهای نگاه غرب به مسأله زن در گفتوگوی «جامجم» با دکتر عاصمه قاسمی، جامعهشناس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رهبر ارکستر و مدیر پروژه کنسرت ارکستر مجلسی فیلارمونیک سنتپیترزبورگ