به گزارش جام جم البرز، حمید میرشمسی اظهار داشت: عمال پیشرفته جراحی فک و صورت بر اثر تصافات و سوانح به صورت اورژانسی در بخش دولتی انجام میشد، اما اعمال جراحی غیر اورژانسی مثل اصلاح موقعیت فکها تا کنون فقط در بخش خصوصی و به صورت محدود انجام میشد که خوشبختانه انجام این اعمال و جراحی پیشرفته دهان و فک و صورت در بخش دولتی استان در حال انجام است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطر نشان کرد: بسیاری از بیماران نیازمند درمانهای تخصصی فک و صورت باید به تهران مراجعه میکردند، ولی خوشبختانه به همت مسئولین دانشگاه و بیمارستان کوثر و دانشکده دندانپزشکی، درمانگاه و اتاق عمل تخصصی جراحی دهان و فک و صورت با حضور همه روزهی متخصصین این رشته در بیمارستان کوثر راه اندازی شده است.
میرشمسی ادامه داد: این اعمال طی چندین ماه اخیر زیر نظر اساتید و متخصصین فک و صورت دانشگاه در حال انجام است و بیمارانی که نیاز به به جراحیهای انواع شکستگیها و تروماهای ناحیهی فک و صورت، ضایعات پاتولوژیک، بازسازیهای استخوانی و ارتوگناتیک و ... دارند میتوانند از این خدمات دولتی بهرهمند شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: