به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ رابعه جوانبخت رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تصادفات هفتهای که گذشت گفت: تصادف اول در روز شنبه ۲۰ بهمن ماه حوالی ساعت ۰۶:۳۰ صبح در بزرگراه شهید چمران مسیر شمال به جنوب قبل از پل شهید همت رخ داد که در آن یک دستگاه وانت نیسان با عابر پیادهای که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد کرده که در اثر شدت صدمات وارده عابر پیاده جان خود را از دست داد.
وی در ادامه گفت: متأسفانه در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه شاهد دو فقره تصادف فوتی بودهایم بدین ترتیب که حوالی ساعت ۰۰:۵۹ بامداد در بزرگراه آزادگان مسیر غرب به شرق لاین کندرو دو دستگاه موتور سیکلت که یکی از آنها به صورت خلاف جهت در حرکت بوده به صورت رخ در رخ با هم برخورد کرده که در پی این حادثه و شدت ضربه و جراحات وارده هر دو راکب جوان آنکه در رده سنی ۳۲ و ۱۷ ساله بودند در دم فوت شدند و دو سرنشین دیگر آن مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.
سرهنگ جوانبخت بیان گفت: تصادف منجر به فوت دیگر چهارشنبه حوالی ساعت ۰۱:۳۰ در بزرگراه شهید همت مسیر شرق به غرب بعد از شیخ بهایی رخ داد که در آن یک دستگاه اتوبوس شرکت واحد با عابر پیاده ۵۰ سالهای که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد کرده که در پی این حادثه عابر پیاده جان خود را از دست داد.
وی افزود: و اما تصادف آخر حوالی ساعت ۰۲:۲۰ بامداد پنج شنبه ۲۵ بهمن ماه در بزرگراه شهید باکری مسیر شمال به جنوب بعد از پل شهید همت اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ با یک دستگاه موتور سیکلت که در حاشیه بزرگراه توقف کرده بود برخورد کرده که در پی این حادثه راکب موتور در اثر شدت ضربه و حراجات وارده جان خود را از دست داد.
سرهنگ جوانبخت در پایان افزود: از تمامی رانندگان عزیز تقاضا داریم اگر به هر دلیلی موتورسیکلت را برای تردد در سطح معابر شهری انتخاب میکنند باید احتیاط لازم را انجام دهند و حتماً برای حفظ جان خود و دیگر سرنشینان از کلاه ایمنی استفاده کنند، بخاطر داشته باشید رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی ضامن سلامتی کاربران ترافیکی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
فرشید طالبی در گفت و گو با «جامجم» مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دبیر شورایعالی امنیت ملی مطرح شد