به گزارش جام جم آنلاین، منابع آگاه در گفتگو با اسپوتنیک تاکید کردند که محورهای حومه شمال شرقی حلب در شمال سوریه شاهد حملات سنگین جنگندههای ترکیه علیه مواضع عناصر کرد سوریه دموکرات تحت حمایت آمریکا بوده است.
بر اساس این گزارش، چند جنگنده ترکیه با ورود به حریم هوایی سوریه از طریق شمال این کشور مواضع عناصر قسد را در اطراف سد تشرین و دیر حافر واقع در حومه حلب بمباران کردند.
این منابع اضافه کردند که حملات مذکور بعد از عملیات شناسایی گسترده پهپادهای ترکیه در منطقه صورت گرفت.
آنها بیان کردند که این نخستین حملات جنگنده های ترکیه علیه مواضع قسد طی ۹ ماه گذشته به شمار میرود. پیش از این نیروهای قسد موفق شده بودند پهپادهای بیرقدار ترکیه را در شرق فرات ساقط کنند.
نیروهای قسد دسامبر گذشته اعلام کردند که حمله عناصر وابسته به ترکیه علیه روستاهای جنوب سد تشرین را ناکام گذاشتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی