مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان؛

۳۰۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان برداشت شد

سعید نارویی،مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش‌از ۳۰۰ تن چای ترش در این استان تولید و به بازار عرضه شد.
سعید نارویی،مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش‌از ۳۰۰ تن چای ترش در این استان تولید و به بازار عرضه شد.
کد خبر: ۱۴۸۶۱۶۳
به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،سعید نارویی افزود: بیش از ۸۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی سیستان و بلوچستان به کشت چای ترش اختصاص دارد.
 
وی با بیان اینکه شهرستان‌های دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و مهرستان عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند، اظهار کرد: بیش‌از ۹۰ درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید می‌شود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان رتبه نخست تولید چای ترش را در کشور به خود اختصاص داده است.
 
نارویی با اشاره به خواص چای ترش گفت: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئید‌ها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمار‌ها و در نتیجه افزایش طول عمر موثر است.
 
چای ترش با خواص منحصر به فرد خود باعث کاهش فشار و چربی خون به عنوان شایع‌ترین امراض می‌شود و در نتیجه انسان با مصرف آن عمری طولانی‌تر خواهد داشت.
 
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی و مرکبات دارد.
 
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین‌های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید دو بار محصول را دارند.
 
برداشت چای ترش از سطح بیش از ۸۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان آغاز شد و برداشت این محصول تا آذرماه ادامه دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها