به گزارش جام جم آنلاین،سرهنگ سید محمد موسوی گفت: در پی وقوع چندین فقره کلاهبرداری در فضای مجازی موضوع در دستور کار پلیس فتای شهرستان قرار گرفت.
موسوی بیان داشت: برابر اقدامات فنی کارشناسان پلیس فتا اعضای این باند کلاهبردار که متشکل از ۵ نفر بودهاند و از طریق کارت بانکی و سیم کارتهای متعلق به معتادان اقدام به کلاهبرداری می کردند را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر نمودند.
این مقام انتظامی بیان داشت: از مخفیگاه متهمین تعداد ۱۵ دستگاه گوشی تلفن همراه و ۲۰ فقره کارت بانکی کشف و ضبط شد .
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه در ادامه یادآور شد: متهمین در تحقیقات اولیه به بزه ارتکابی معترف و بیان داشتند مبالغی قریب ۳۰ میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری نمودند که در این خصوص شناسایی شاکیان جهت ارشاد قضایی تا حصول نتیجه در دستورکار کارشناسان تخصصی پلیس فتا قرار گرفت.
سرهنگ موسوی گفت: متهمان جهت سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم