به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حمید مطهری با بیان این خبر، اظهار امیدواری کرد که به زودی شاهد استفاده گسترده نانواییها از آرد کامل و پخت نان با کیفیتتر در سطح استان باشیم.
مدیرکل استاندارد استان یزد تأکید کرد که این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است و برای سلامت و امنیت غذایی مردم بسیار حائز اهمیت است.
مطهری با اشاره به خواص غذایی بالای آرد کامل که شامل سبوس، پروتئین و جوانه گندم است، افزود: "امیدواریم در سطح استان بتوانیم این طرح را پیادهسازی کنیم و تصمیمات مهمی که امروز اتخاذ شد، منجر به فراهم شدن مقدمات عرضه و پخت نان با کیفیتتر در استان شود."
مدیرکل استاندارد استان یزد گفت: با اجرای این طرح، کیفیت نان عرضه شده به مردم به مرور زمان بهبود یافته و به جایگاه مطلوب و قابل قبولی خواهد رسید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد