۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی شمیل بندرعباس زیرکشت پنبه رفت

۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی شمیل بندرعباس زیرکشت پنبه رفت
هرمزگان-جام جم انلاین-رییس مرکز جهادکشاورزی شمیل بندرعباس باتوجه به اینکه پارسال سه هکتار از زمین‌های این منطقه به کشت پنبه اختصاص داشت، گفت: امسال به دلیل عملکرد و بازدهی مناسب سطح کشت این محصول به ۵۰ هکتار افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۴۶۵۶۸۸

رییس مرکز جهادکشاورزی شمیل بندرعباس باتوجه به اینکه پارسال سه هکتار از زمین‌های این منطقه به کشت پنبه اختصاص داشت، گفت: امسال به دلیل عملکرد و بازدهی مناسب سطح کشت این محصول به ۵۰ هکتار افزایش یافته است.

 

مریم فامیل روز دوشنبه در مراسم آغاز کاشت پنبه در شهر شمیل بندرعباس افزود: در سال زارعی گذشته سطح زیرکشت پنبه در شهر شمیل سه هکتار بود که باتوجه به عملکرد و بازدهی مناسب و سازگاری با شرایط آب و هوایی این منطقه، امسال به ۵۰ هکتار افزایش یافته است.

وی پیش‌بینی کرد: از هر هکتار، سه تا چهار تن محصول پنبه برداشت شود.

رییس مرکز جهادکشاورزی شمیل بندرعباس اظهار کرد: روستاهای سهرابی، بالولی و چاه خرگ از مهم‌ترین مناطق کشت پنبه در بخش شمیل است.

newsQrCode
برچسب ها: کشاورزی شمیل پنبه
ارسال نظرات

نیازمندی ها