معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان خبر داد:

اقدامی ‌بی‌ سابقه‌ در ورزش خوزستان

معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به همایش ها و جشنواره های دهه کرامت و روز دختر، گفت : در ۲۴ شهر استان خوزستان بیش از ۳۰ همایش پیاده روی خانوادگی و جشنواره‌ بازی‌های های بومی محلی و غذاهای سنتی برگزار شد که اقدامی بی‌سابقه است.
کد خبر: ۱۴۵۷۳۵۹

جام جم آنلاین - خوزستان، سکینه ناصری مقدم ظهر امروز (یکشنبه 30 اردیبهشت) با اشاره به اجرای سراسری 10ها همایش پیاده‌روی و جشنواره های فرهنگی ورزشی توسط اداره کل ورزش و جوانان در سراسر استان خوزستان، اظهارکرد: طی 2 هفته گذشته به شکل بی سابقه ای جمعیت کثیری از مردم خوزستان در جشنواره های فرهنگی ورزشی به مناسبت‌ روز دختر و دهه کرامت که توسط اداره کل ورزش و جوانان استان در سراسر خوزستان‌ طرح ریزی شده بود، شرکت کردند.

 

وی با اشاره به اینکه در برخی شهرستان ها برای 2 هفته متوالی جشنواره های پیاده روی خانوادگی و بازی های بومی محلی برگزار شد، عنوان کرد : در ۲۴ شهر استان خوزستان بیش از ۳۰ همایش پیاده روی خانوادگی و جشنواره‌ بازی های های بومی محلی و غذاهای سنتی برگزار شد.

 

معاون ورزش بانوان اداره کل ادامه داد: ایذه، بهبهان، رامهرمز، امیدیه، هویزه، شادگان، سوسنگرد، حمیدیه، میداوود، قله تل، ماهشهر،شهرک طالقانی، هندیجان، گتوند، صالح شهر ، شوشتر، شوش، اندیمشک، دزفول، دزپارت، خرمشهر، رامشیر، لالی و بندر امام خمینی (ره) شهرهایی بودند که طی 2 هفته گذشته به مناسبت دهه کرامت و روز دختر با حضور آحاد مردم همایش پیاده روی و جشنواره های فرهنگی ورزشی برگزار کردند.

 

وی بیان کرد: در ورزش خوزستان این تعداد همایش برای یک مناسبت بی سابقه است و نشان از ارزش گذاری جامعه ورزش و جوانان‌ استان خوزستان به قشر بانوان و توجه به ایام مبارک دهه کرامت و روز دختر دارد.

 

ناصری مقدم گفت: جدا از همایش های پیاده روی و جشنواره های بومی محلی و مناسبتی روز دختر و دهه کرامت، در حوزه جوانان شاهد برگزاری جشن های متعددی توسط سازمان های مردم نهاد جوانان زیر مجموعه‌ اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان بودیم.

 

وی افزود : تداوم‌ و استمرار این پویش‌های هماهنگ، جدا از ایجاد شور و نشاط و معرفی الگوهای درست به جایگاه بانوان منزلت می‌دهد.

 

مدیریت ورزش بانوان خوزستان در پایان با اشاره به تلاش و حمایت های صورت گرفته در خصوص اجرای این برنامه‌ها، عنوان کرد: از همت و تلاش تمام همکارانم در اداره کل و ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها و هیات های ورزشی که در این امر اهتمام ویژه‌ای داشتند و نیز از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان ها که حامی و همراه این رویدادها بودند، کمال تشکر را دارم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها