روشن شدن ۱۹ هزار نقطه تاریک در معابر کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: ظرف یک سال گذشته تاکنون با جایگزینی ۱۹ هزار چراغ به جای لامپ های سوخته معابر تاریک استان روشن شد.
کد خبر: ۱۴۵۱۸۹۲
به گزارش جام جم آنلاین،محمد مرادی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ لامپ کم مصرف در معابر استان نصب شده است.
وی با اشاره به نقش مدیریت مصرف برق به ویژه در فصول گرم سال تاکید کرد: تفاهم نامه اصلاح شبکه روشنایی معابر استان برای جایگزینی لامپ های کم مصرف با چراغ های لاک پشتی با بخش خصوصی بسته شده است.
مرادی عنوان کرد: براساس این تفاهم نامه ۱۰۰ هزار چراغ معابر مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد با لامپ های کم مصرف جایگزین می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: در این طرح جایگزینی سیستم‌های روشنایی پرمصرف با هدف کاهش مصرف انرژی، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای در مقیاس کلان، کاهش آلودگی‌های زیست محیطی و در نهایت کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی انجام می شود.
وی ادامه داد: با توجه به درجه حفاظت بالای لامپ‌های LED، این نوع از لامپ‌ها بر اساس تکنولوژی‌های جدید تولید شده و به همین سبب به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند و از کیفیت روشنایی بالاتری نیز برخوردار است.
مرادی بیان کرد: براساس تفاهم نامه دیگری که به تازگی منعقد شده ۱۰۰ دستگاه سکسیونر هوایی موتوردار به تجهیزات صنعت برق استان افزوده می شود.
"سکسیونر" نوعی کلید است که برای قطع و وصل جریان برق در پست های فشار قوی و متوسط کاربرد دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: راه اندازی شبکه فوق توزیع برق منطقه دژکوه از دیگر برنامه های عملیاتی امسال برای خدمات رسانی در حوزه صنعت برق استان است.
وی عنوان کرد: برای تحقق این سه برنامه راهبردی شرکت توزیع نیروی برق در کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی کرده است.
بیش از ۳۰۰ هزار اشتراک برق در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که حدود ۶۰ هزار اشتراک آن روستایی و مابقی در شهرهای استان هستند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها