به گزارش جام جم آنلاین، افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، در فصل زمستان با چالش بیشتری مواجه هستند، زیرا تغییرات آب و هوایی روی آنها بیشتر اثر میگذارد و این تغییرات باعث میشود که بسیاری از افراد درگیری بیشتری هم داشته باشند. متخصصان بر این باورند که رعایت یک رژیم غذایی سالم در فصل زمستان خطر ابتلا به مشکلات را کاهش میدهد.
ادویهها جزء ضروری مواد غذایی هستند، نه تنها طعم خوبی دارند، بلکه خواص ضدمیکروبی آنها باعث میشود تا مقاومت بدن در برابر بیماریها تغییر پیدا کند. البته مجبور نیستید که کل رژیم غذایی خود را تغییر دهید، اما استفاده متعادل از ادویه میتواند تفاوت زیادی برایتان ایجاد کند.
ادویهها قدرت سیستم ایمنی را بالا میبرند، به مبارزه با مشکلاتی مثل سرماخوردگی، سرفه و تب در ماههای سرد زمستانی میپردازند و باعث میشوند که در چنین فصلی احساس راحتی بیشتری داشته باشید. ادویههایی که میتوانند در فصلهای سرد شما کمک کنند، شامل مواردی هستند که در این بخش معرفی خواهیم کرد.
هل
این ادویه قدرت سیستم ایمنی را بالا میبرد، حاوی ویتامین ث است، از بدن در برابر سرماخوردگی محافظت میکند، گوارش را بهبود میبخشد، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و باعث بهبود سوخت و ساز میشود. ادویه هل مشکلات گوارشی مانند سوزش معده، رفلاکس اسید و اسهال را کاهش میدهد؛ همچنین برای قلب نیز مناسب است.
دارچین
دارچین انتخابی عالی برای فصلهای زمستانی است. نه تنها میتوانید آن را در روتین زیبایی خود وارد کنید، بلکه برای رژیم زمستانی هم یک ماده بسیار عالی خواهد بود. خواص بسیار زیادی دارد، سطح کلسترول را کاهش میدهد، از آرتروز جلوگیری میکند، با سرماخوردگی مبارزه کرده و گوارش را بهبود میبخشد. دارچین به مشکل مقاومت به انسولین غلبه میکند و سطح قند خون را پایین میآورد، به کاهش وزن کمک کرده و اگر آن را به نوشیدنیهایی مثل کاکائو یا قهوه اضافه کنید، طعم بسیار عالی میدهد. میتوانید پودر دارچین را روی سالاد، میوه یا ماست هم اضافه کنید.
زنجبیل
زنجبیل بهترین ادویهای است که میتوانید آن را در وعدههای غذایی خود استفاده کنید، زیرا بدنتان را گرم میکند. قدرت آنتی اکسیدانی بسیار عالی دارد، دارای خواص ضد التهابی است میتوانید چای زنجبیل را هنگام صبح در روزهای زمستانی استفاده کنید. بهتر است که زنجبیل را وارد رژیم غذایی خود کنید یا به عنوان اسموتی بعد از ورزش آن را بنوشید.
زعفران
زعفران خواص بیشماری دارد. حاوی مواد معدنی و ترکیباتی مثل آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم، زینک و ... است که بدن را گرم نگه میدارد و از خشکیِ بدن محافظت و جلوگیری میکند. گرمای موجود در زعفران باعث میشود که بدنتان در برابر آنفولانزا، سرفه و سرماخوردگی مقاوم باشد. میتوانید آن را داخل شیر گرم استفاده کنید یا حتی برنج زعفرانی بخورید.
زردچوبه
زردچوبه بدون شک بهترین ادویهای است که میتوانید در غذاهای مختلف استفاده کنید. خواص دارویی بسیار زیادی دارد. زردچوبه دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد قارچی است، سیستم ایمنی را تقویت میکند و بدن را گرم و سالم نگه میدارد. زردچوبه باعث بهبود گوارش، کاهش نفخ، جلوگیری از سرطان و از بین بردن دردهای آرتروزی میشود. میتوانید زردچوبه را هنگام صبح و عصر استفاده کنید و آن را در مواد غذایی مختلف به کار ببرید.
دانه رازیانه
به گزارش وب گاه نمناک، رازیانه خواص اعجاب انگیزی دارد، باعث از بین بردن نفخ میشود، گوارش را بهبود میبخشد، دارای خواص ضد التهابی است و باعث میشود که در فصل زمستان بدنتان گرم شود. میتوانید دانه رازیانه را داخل سبزیجات مختلف به کار ببرید یا دمنوش آن را بنوشید که نفخ را بعد از غذا از بین میبرد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد