به گزارش جام جم آنلاین زنجان،محسن افشارچی در شورای اداری استان و آیین تجدید بیعت با آرمان های والای بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی، افزود: ساز و کار مردم سالاری در کشور ما متکثر است و با سیستم حزبی تفاوت دارد؛ در این ساز و کار امکان بالا آمدن همه افراد جامعه در ساختار قدرت فراهم بوده، ولی در ساختار حزبی شرط حضور در ساختار قدرت، عضویت و فعالیت در احزاب است.
وی ادامه داد:مشارکت مردم در سرنوشت خود، ارمغان انقلاب اسلامی است و در واقع بدون مردم امکان حکومت اسلامی وجود ندارد.
استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به آورده های انقلاب اسلامی در زمینه های مختلف اشاره کرد و گفت: آورده نرم افزاری انقلاب اسلامی بیشتر از آورده های سخت افزاری است که دستاوردها و موفقیت های سخت افزاری نیز در شرایط تحریم و با دستان بسته به دست آمد.
وی با بیان اینکه شرایط فعلی کشور با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست، اظهار کرد: با همه کارها و اقدامات و خدمات انجام شده هنوز هم جای کار داریم و در زمینه هایی مثل جلوگیری از فساد، تبعیض و حرص نیازمند ساز و کارهایی هستیم.
افشارچی ادامه داد: اصلیترین مصداق امر به معروف در انقلاب اسلامی، عدالت است و در این راستا در حوزه های مختلف اعم از عدالت اجتماعی، اقتصادی و آموزشی اتفاقات قابل توجهی محقق شد.
استاندار زنجان گفت: سال گذشته از محل تبصره ۱۶، بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به کسب و کارهای خرد در استان اعطا شد که رویکرد ما در جهت تقویت تولید ثروت در بین اقشار مختلف جامعه بوده است.
افشارچی ادامه داد: در حوزه عدالت اجتماعی و برخورداری روستاها از امکانات زیرساختی در حد قابل توجهی پیشرفت داشته ایم و اکنون دغدغه ما رساندن گاز به روستاهای دارای مسیرهای سخت گذر است.
وی گفت: در زمینه عدالت آموزشی نیز با گسترش مراکز آموزش عالی و دانشگاه رشد چشم گیری در جمعیت دانشجویی و پیشرفت های علمی کشور رقم خورده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید