به گزارش جام جم آنلاین همدان، رضا بهراملو در جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان همدان، با اشاره به اینکه یکی از برنامههای ویژه جهادکشاورزی در راستای مصرف آبزیان، فرهنگسازی است، مطرح کرد: متوسط کشوری سرانه مصرف ماهی ۱۲ کیلوگرم است اما این رقم در متوسط جهانی ۲۳ کیلوگرم است.
وی با تأکید بر اینکه افزایش مصرف ماهی نقش بسزایی در سلامت خانواده و جامعه دارد، مطرح کرد: با فرهنگسازی از جمله ترویج فرهنگ مصرف ماهی با جشنوارههایی چون طبخ آبزیان و غذاهای دریایی، سرانه افزایش پیدا میکند.
بهراملو با اشاره به اینکه افزایش تولید پرورش ماهی همچون دیگر محصولات کشاورزی مد نظر است، یادآور شد: در تلاش هستیم با افزایش تولید، افزایش سرانه نیز میسر شود به طوریکه از ۸.۵ کیلوگرم در استان به متوسط کشوری و جهانی ارتقاء یابیم.
وی در ادامه با بیان اینکه تا پایان سال تولید بیش از ۷۰۰۰ تن ماهی سردآبی و گرمآبی در استان پیشبینی شده است، تصریح کرد: تولید ماهیان زینتی و زالوی طبی نیز پنج میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه پیشبینی میشود.
بهراملو با اشاره به اینکه امیدواریم تمام تلاشها به امنیت غذایی پایدار و سلامت جامعه منجر شود، یادآور شد: وجود چنین جشنوارههایی در افزایش مصرف و طبخ سالم و جذاب آبزیان تأثیر بسزایی دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد