رییس کل دادگستری استان قزوین

کاهش ۱۶ درصدی جمعیت کیفری در استان قزوین

رییس کل دادگستری استان قزوین از افزایش ۲۴ درصدی سازش در کلانتری‌ها و کاهش ۱۶ درصدی ورودی جمعیت کیفری استان در ۹ ماهه نخست امسال خبر داد.
رییس کل دادگستری استان قزوین از افزایش ۲۴ درصدی سازش در کلانتری‌ها و کاهش ۱۶ درصدی ورودی جمعیت کیفری استان در ۹ ماهه نخست امسال خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۱۸۴۸

مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین:علی شعبانی، رییس کل دادگستری استان قزوین گفت: با توجه به اقدامات موثری که بعد از راه اندازی واحد مشاوره در کلانتری‌ها صورت گرفته میزان ورودی به زندان از شعب تحقیق در ۹ ماهه نخست امسال ۱۶ درصد کاهش داشته که دادسرای عمومی و انقلاب قزوین با "کاهش ۲۹ درصدی ورودی به زندان از شعب تحقیق" رتبه نخست استان را به خود اختصاص داده است.

شعبانی افزود: میزان صلح و سازش در پرونده‌های استان در ۹ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۲۴ درصد افزایش یافته به طوری که شهرستان بویین زهرا با ۷۴ درصد، شهرستان قزوین با ۴۸ درصد و شهرستان آبیک نیز با ۳۷ درصد بیشترین افزایش را به خود اختصاص داده اند.

وی بیان کرد: در راستای تاکیدات رییس قوه قضاییه مبنی بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای قضا زدایی، کاهش ورودی پرونده به محاکم و کاهش جمعیت کیفری با توسعه صلح و سازش در جامعه، اقدامات خوبی در استان صورت گرفته است.

رییس کل دادگستری استان قزوین ادامه داد: علاوه بر استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف در سازش پرونده که از وظایف ذاتی این شورا می‌باشد، با ابتکار مجموعه قضایی استان و همکاری فراجا، برای خدمات رسانی بهتر به مردم و افزایش رضایت مندی عمومی واحد مشاوره به منظور اصلاح ذات البین در کلانتری‌های استان راه اندازی شد تا قبل از ورود پرونده به محاکم قضایی، در مراحل ابتدایی و پیش از ورود به محاکم، موضوع در واحد مشاوره کلانتری منجر به صلح و سازش می شود.

شعبانی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی ویژه‌ای برای مدیران مشاوره کلانتری‌ها برگزار شده است، افزود: روش کار به این صورت است که پس از ورود پرونده به کلانتری و انجام تحقیقات، پرونده جهت اصلاح ذات البین به واحد مشاوره ارجاع می‌گردد.

رییس کل دادگستری استان قزوین بر تلاش بیشتر سایر دادسرا‌ها و کلانتری‌های استان برای تحقق این مهم تاکید کرد و گفت: قطعا این قبیل اقدامات آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی کمتری را برای جامعه به همراه خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها