
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، ابوالقاسم محی الدینی با بیان این که میدان عالم یکی از اصلی ترین گره های ترافیکی در شهر یزد است، اظهار داشت: به دلیل قرارگرفتن در مجاورت مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و تجاری هر روزه درگیر ترافیک صبحگاهی و شامگاهی زیادی این میدان هستیم.
وی گفت: شهرداری یزد از ماه ها پیش در صدد اصلاح هندسی و کاهش ترافیک این نقطه برآمده که طرح اصلاح هندسی میدان تهیه و تصویب شده است.
شهردار یزد افزود: در خصوص اصلاح هندسی میدان عالم، نیاز به تملک و آزادسازی یکی از اضلاع میدان است که در دانشگاه آزاد اسلامی یزد واقع شده است.
محی الدینی با اشاره به برگزاری سلسله جلساتی بین شهرداری، دانشگاه آزاد و متولی موقفات دولت آباد، اظهار امیدورای کرد: با توافقات خوبی به دست آمده، عملیات عمرانی اصلاح هندسی این میدان در آینده ای نزدیک شروع و گره ترافیکی این میدان برطرف خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد