به گزارش جام جم آنلاین، این روزنامه صهیونیستی اضافه کرد: حماس هیچ علامت و نشانه ای از فروپاشی و یا شکست از خود نشان نمی دهد.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نیز چهارشنبه گذشته با اشاره به کشته شدن شمار زیادی از اعضای تیپ مخصوص «گولانی» ارتش رژیم صهیونیستی در نبردهای زمینی با رزمندگان مقاومت در نوار غزه و درگیری های شدید جاری در منطقه الشجاعیه نوشت: درگیری های خونینی در محله الشجاعیه غزه در جریان است و تیپ «گولانی» روزهای دردناک و غم انگیزی را می گذراند.
این روزنامه به نقل از یک افسر صهیونیست مدعی شد: ارتش اسراییل برای نابود کردن گردان «الشجاعیه» حماس، ۷ تا ۱۰ روز زمان داد ولی این کار به ۶ ماه زمان نیاز دارد.
یدیعوت آحارونوت به نقل از منابعی نوشت: از بین بردن گردان (رزمندگان فلسطینی) الشجاعیه با بمباران هوایی، غیرممکن است.
«عاموس هرئیل» تحلیلگر و کارشناس نظامی روزنامه هاآرتص نیز در این باره گفت: بسیار دشوار است که ارتش اسراییل بتواند اهداف و خواسته های مسئولان سیاسی در غزه را در زمان باقیمانده عملی کند.
وی افزود: برغم خسارت ها و تلفات زیاد ارتش اسراییل، نشانه ای از نزدیکی فروپاشی یا شکست حماس وجود ندارد.
تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نیز گفت: حتی پرکردن تونلهای حماس با آب و نبرد در زیر زمین نیز نخواهد توانست توازن قدرت با حماس را برهم بزند.
«یوسی یهوشواع» افزود: به عنوان بخشی از شکست در این جنگ، چاره ای نداریم این سوال را مطرح کنیم «ارتشی که به داشتن امکانات و فناوری هایی افتخار می کند که آن را در راس! ارتش های جهان قرارداده است چرا راه حل کارآمدی برای نبرد در زیر زمین ندارد؟»
وی افزود: این شکست را باید به شکست های اطلاعاتی و بی اطلاعی ارتش از تواناییهای حماس افزود.
جنگ علیه غزه که در ۱۵ مهرماه آغاز شده بود پس از ۴۸ روز با توقف موقت هشت روزه مواجه شد و رژیم صهیونیستی دوباره در تاریخ دهم آذر ماه حملات و جنایات ضدانسانی خود به نوار غزه و هدف قرار دادن شهروندان فلسطینی را به بهانه آزادی اسرایش آغاز کرد که در اثر این اقدام (طی ۷۱ روز) تاکنون نزدیک به ۱۹ هزار فلسطینی به شهادت رسیده اند. در عین حال رژیم صهیونیستی در مدت اخیر تلفات زیادی داده که فقط به هلاکت ۱۱۹ نظامی خود در حمله زمینی اعتراف کرده است؛ هر چند آمار واقعی بسیار بالاتر از این میزان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت