
مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین: سجاد محمدعلینژاد ،معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان قزوین با بیان اینکه پارکهای علم و فناوری باید تکمیل کننده زنجیرههای ارزش باشند، گفت: به هر یک از پارکهای علم و فناوری کشور یک ماموریت ملی داده شده تا در زنجیره راهبردی ارزش نقش آفرینی کنند.
وی افزود: خوشبختانه استان قزوین ظرفیت خوبی از نظر دانشگاهی و پارک علم و فناوری دارد که امیدواریم به تقویت بخش صنعت و کشاورزی یاری برساند.
محمدعلی نژاد گفت: توسعه علمی کشور در ۴۰ سال اخیر نسبت به سایر کشورها بی نظیر بوده است.
وی با بیان اینکه در بسیاری از شاخصها ایران رتبه برتری دارد، افزود: در افق ۱۴۰۴ و در نقشه جامع کشور، کشور ما از نظر علمی در رتبه نخست منطقهای و در جهان نیز رتبه ۱۵ را در اختیار میگیرد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: در کنار صنایع هسته ای، دفاعی و مجموع صنایع قدرت آفرین، موضوع علم و فناوری امروز باعث اقتدار و قدرت ما شده است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد