با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت؛

تقویت نیروی انسانی را به عنوان یک اولویت در دستور کار داریم

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان بوشهر؛

اولین رویداد نمایشگاهی پزشکی استان بوشهر برگزار می شود

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان بوشهر گفت: برای معرفی پیشرفت‌ها و آخرین دستاوردها و تبادل اطلاعات در حوزه پزشکی، اولیــــن رویـــداد نمایشـگاهی پــزشکی این اســتان برگزار می‌شود
کد خبر: ۱۴۳۲۸۸۲
نویسنده زهرا ماندنیان فرد-خبرنگار

به گزارش جام جم/ "حسین نامور" روز دوشنبه در نشست با مدیران سازمان غذا و دارو استان بوشهر اظهار کرد: حضور دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مایه دلگرمی و نوید دهنده چشم‌انداز روشنی در برگزاری مطلوب اولین رویداد پزشکی استان در محل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان بوشهر است.

وی افزود: نمایشگاه‌ها مکانی برای معرفی پیشرفت ها و آخرین دستاورد ها و تبادل اطلاعات بشمار می‌روند و در این رویداد شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه پزشکی و زیرمجموعه آن فرصت مناسبی در راستای عرصه معرفی کالاهای خود و ظرفیتی جهت بهبود جایگاه این صنعت در استان بوشهر پیدا می کنند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان بوشهر تصریح کرد: این نمایشگاه از تاریخ هفتم تا دهم آذرماه و با حضور ٦ استان کشور و با ٤٦ شرکت تولیدی و توزیعی و دانش بنیان در زمینه های تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی و دندان پزشکی و بیمارستانی و تجهیزات اتاق عمل در بوشهر برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: تاکنون از استان‌های بوشهر، فارس ، تهران، خراسان رضوی، البرز، آذربایجان غربی و بنادر کیش و قشم برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
تهدید مذاکرات از درون آمریکا

جام‌جم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهم‌ترین چالش‌های پیش‌رو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد

تهدید مذاکرات از درون آمریکا

نیازمندی ها