سرپرست غله و خدمات بازرگانی استان گفت:

تجلیل از نانوایان چهارمحال و بختیاری در روز ملی نان

به مناسبت روز ملی نان از نانوایان برتر تجلیل شد.
کد خبر: ۱۴۳۰۸۷۲

 به گزارش جام جم آنلاین ،یگانگی افزود: برای رسید به نان کیفی، آرد سبوس دار را به تدریج افزایش می‌دهیم.
وی گفت: استفاده از پودر مالت جو روشی دانش بنیان برای جایگزینی خمیر مایه است.
به گفته یگانگی؛ هم اکنون حدود ۹۰۰ نانوایی در این استان در حال فعالیت هستند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری هم با تاکید بر توجه به کیفیت نان گفت: سالانه ۷۰۰ میلیون قرص نان در این استان تولید و توزیع می‌شود.
حسین برزگرافزود: از این تعداد ۴۳۸ میلیون قرص نان یارانه‌ای و بقیه غیریارانه‌ای است.
وی گفت: همچنین ماهانه هشت هزار و ۵۰۰ تن و سالانه ۱۰۰ هزار تن آرد در قالب دو میلیون و ۵۰۰ هزار کیسه در چهارمحال و بختیاری توزیع و ۱۲۰ هزار تن گندم تامین و تدارک دیده می‌شود.
برزگرافزود: ۵۰ هزار نفر بهره‌بردار بخش زراعت چهارمحال و بختیاری در فرآیند تامین گندم تلاش می‌کنند.
وی یادآور شد: برای تولید این میزان گندم ۲۰ هزار تن کود شیمیایی تامین و تدارک دیده می‌شود و برای جابجایی گندم از آسیاب تا نانوایی ۳۶ هزار سرویس شبکه حمل‌ونقل خدمات‌رسانی می‌کند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در دولت سیزدهم نان به‌عنوان یک محصول راهبری و قوت‌لایموت مردم مورد توجه جدی قرار گرفت.
وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ هزار بازرسی از ۸۹۲ نانوایی فعال در چهارمحال و بختیاری انجام شد که به‌طور میانگین از هر نانوایی حداقل ۱۰ نوبت سرکشی شده است.
برزگر تاکید کرد: پروانه‌های کسب تمامی ۸۹۲ نانوایی چهارمحال و بختیاری در سال گذشته بروزرسانی و سامان‌دهی شد.

عمده نان مصرفی در استان تافتون است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها