حریم شهر باستانی جرجان (گرگان) بازنگری می‌شود
معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان

حریم شهر باستانی جرجان (گرگان) بازنگری می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین

سرای سعدالسلطنه نخستین اثر ثبت جهانی در قزوین

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین گفت: سرای سعدالسلطنه نخستین اثر ثبت شده جهانی در این استان خواهد بود که با دستاورد‌های بسیاری همراه است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین گفت: سرای سعدالسلطنه نخستین اثر ثبت شده جهانی در این استان خواهد بود که با دستاورد‌های بسیاری همراه است.
کد خبر: ۱۴۲۰۲۵۸
مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین: علیرضا خزائلی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: سرای سعدالسلطنه براساس آخرین پیگیری کارشناسان یونسکو تا ۲ هفته دیگر ثبت جهانی خواهد شد. وی اضافه کرد: کارشناسان سازمان یونسکو قبلا این محل را بررسی کرده و تمامی موارد لازم برای ثبت جهانی این اثر تاریخی را ارزیابی کرده‌اند. به گفته خزائلی، در صورت ثبت سرای سعدالسلطنه در فهرست آثار جهانی و همچنین ثبت این اثر در سایت یونسکو شاهد حضور گردشگران خارجی و داخلی بیشماری در استان خواهیم بود. این مسوول با بیان اینکه آثار تاریخی بسیاری در قزوین ظرفیت ثبت شدن در عرصه بین‌المللی را دارد، اظهار کرد: با ثبت آثار تاریخی قزوین در عرصه‌های بین‌المللی، شکوه فرهنگ و عظمت تاریخی این استان برای جهانیان بیش از پیش نمایان‌تر می‌شود. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین ادامه داد: با تلاش و پیگیری دستگاه جهاد کشاورزی تا مدتی دیگر نیز با حضور بازرسان فائو در استان قزوین شاهد ثبت جهانی باغستان سنتی در "جیاس" خواهیم بود. گفتنی است یک هزار و ۴۰۰ اثر تاریخی از استان قزوین ثبت ملی شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها